Χάντερ Μπάιντεν: Οι «κακές παρέες», οι εξαρτήσεις και οι διώξεις
χάντερ-μπάιντεν-οι-κακές-παρέες-οι-ε-563075515

Χάντερ Μπάιντεν: Οι «κακές παρέες», οι εξαρτήσεις και οι διώξεις

Ο βίος και η πολιτεία του γιου του προέδρου των ΗΠΑ που καταδικάστηκε για οπλοκατοχή υπό την επήρεια ναρκωτικών

Επιμέλεια: Δημήτρης Αθηνάκης / Φωτ. REUTERS/Hannah Beier

Για πρώτη φορά στα χρονικά, καταδικάζεται απόγονος εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ. Για πρώτη φορά στα χρονικά, επίσης, καταδικάζεται πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Για πρώτη φορά στα χρονικά, η εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ταλανίζεται από καταδίκες και σκάνδαλα.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που η οικογένεια Μπάιντεν έρχεται αντιμέτωπη με κάποιο δράμα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει αντιμετωπίσει πολλές τραγωδίες σε όλη του τη ζωή. Η χθεσινή καταδίκη του γιου του, Χάντερ Μπάιντερ, για παράνομη οπλοκατοχή ως χρήστης ναρκωτικών, είναι η πιο πρόσφατη. Είχε προηγηθεί ο θάνατος της πρώτης του συζύγου, Νέιλα Χάντερ Μπάιντεν, μητέρας του Χάντερ, και της ενός έτους κόρης του, Ναόμι, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, όταν είχε πρωτοεκλεγεί γερουσιαστής. Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, ο Τζο Μπάιντεν έχασε τον Μπο, τον πρωτότοκο γιο του και πάλι από την πρώτη σύζυγό του, από καρκίνο στον εγκέφαλο. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παλεύει κάθε φορά με τις σκιές του θανάτου.

Ο Χάντερ Μπάιντεν ήρθε για τρίτη φορά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Το καλοκαίρι του 2023 θα δικαζόταν ξανά, αλλά είχε καταφέρει να έρθει σε συμβιβασμό με την πολιτική αγωγή. Το αδίκημα που τον βάραινε τότε ήταν η παράνομη οπλοκατοχή. Αποφασίστηκε, ωστόσο, αργότερα να δικαστεί, διότι ο συμβιβασμός, όπως έκρινε το δικαστήριο, ήταν αδύνατον να προχωρήσει. Τον περασμένο Δεκέμβριο δικάστηκε για αδυναμία πληρωμής φόρων από τα έτη 2016-2019, που είχαν φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Μπάιντεν έρχεται αντιμέτωπη με κάποιο δράμα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει αντιμετωπίσει πολλές τραγωδίες. Η χθεσινή καταδίκη του γιου του, Χάντερ Μπάιντερ, για παράνομη οπλοκατοχή ως χρήστης ναρκωτικών, είναι απλώς η πιο πρόσφατη.

Οπως γράφει το BBC, οι Ρεπουμπλικανοί διεξήγαγαν ακροάσεις για την παραπομπή του προέδρου Μπάιντεν ώστε να διερευνήσουν ενδεχόμενη επιρροή από τον γιο του. Ωστόσο, η πολύμηνη έρευνα δεν φάνηκε να αποκαλύπτει καμία αδικοπραγία.

Στο μεταξύ, οι προσωπικοί αγώνες του Χάντερ Μπάιντεν –από την κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών, μέχρι τις διαμάχες σχέσεων– έπαιρναν ολοένα και περισσότερη δημοσιότητα. Ο 54χρονος γιος του Αμερικανού προέδρου έχει τα δικά του φαντάσματα.

Τα φαντάσματα της τρυφερής ηλικίας

Χάντερ Μπάιντεν: Οι «κακές παρέες», οι εξαρτήσεις και οι διώξεις-1
Ο τότε γερουσιαστής Τζο Μπάιντεν και οι γιοι του, Μπο, αριστερά, Χάντερ, κέντρο, η κόρη του Ασλι και η δεύτερη σύζυγός του, Τζιλ Μπάιντεν. 10 Ιουνίου 1987. (©AP Photo/Victoria Sayer)

Δεν ήταν διόλου εύκολο να είσαι δύο ετών και να χάνεις μητέρα κι αδελφή. Τόσο ήταν το 1972 ο Χάντερ Μπάιντεν όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του. Στο αυτοκίνητο ήταν και τα τρία παιδιά της οικογένειας. Ο Χάντερ υπέστη κάταγμα στο κρανίο και ο Μπο κάταγμα στο πόδι. Ο Τζο Μπάιντεν, ο μόνος που δεν ήταν στο αυτοκίνητο, ορκίστηκε, τον Ιανουάριο του 1973 ως γερουσιαστής, δίπλα στο κρεβάτι τους στο νοσοκομείο, όπου παρέμειναν για αρκετούς μήνες.

Γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου του 1970, ο Χάντερ Μπάιντεν, που πήρε το μικρό του όνομα από το επίθετο της μητέρας του, ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο σχολείο όπου είχαν φοιτήσει ο πατέρας και ο αδελφός του: την Archmere Academy στο Κλέιμοντ του Ντέλαγουερ. Αργότερα, έλαβε πτυχίο Ιστορίας από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Κάνοντας ενδιάμεσες νομικές σπουδές, προετοιμασίας θα έλεγε κανείς, στο ίδιο πανεπιστήμιο, βρέθηκε να σπουδάζει εντέλει Νομική στο Γέιλ, παρά το γεγονός ότι έγινε δεκτός στο πρόγραμμα δημιουργικής γραφής στο Syracuse University και από εκεί θα μεταπηδούσε στο πρώτο του πανεπιστήμιο για νομικές σπουδές.

Παράλληλα με τις σπουδές του, ήταν Ιησουίτης εθελοντής στο Πόρτλαντ του Ορεγκον, όπου γνώρισε την Καθλίν Μπούλε, με την οποία παντρεύτηκε το 1993. Προκειμένου να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις σπουδές του, ο Χάντερ Μπάιντεν έκανε διάφορες δουλειές: παρκαδόρος, φορτοεκφορτωτής και άλλα παρόμοια.

Παράλληλα με τις σπουδές του, ήταν Ιησουίτης εθελοντής στο Πόρτλαντ του Ορεγκον, όπου γνώρισε την Καθλίν Μπούλε, με την οποία παντρεύτηκε το 1993. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τη Ναόμι (γεν. 1993), που κατέθεσε στην πρόσφατη δίκη, τον Φίνεγκαν (γεν. 1998) και τη Μέιζι (γεν. 2000). Οι ζωές τους χώρισαν το 2017. Μάλιστα, τον είχε κατηγορήσει ότι «ξοδεύει υπερβολικά για τις δικές του απολαύσεις (ναρκωτικά, αλκοόλ, πόρνες, στριπτιζάδικα και δώρα για γυναίκες με τις οποίες είχε σεξουαλικές σχέσεις), την ώρα που άφηνε την οικογένεια χωρίς χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς».

Οπως έχει γραφτεί, προκειμένου να καταφέρει να αντεπεξέλθει στα δίδακτρα, τη διατροφή και τη διαμονή του για το πρώτο του πτυχίο, ο Χάντερ Μπάιντεν έκανε διάφορες δουλειές: παρκαδόρος, φορτοεκφορτωτής και άλλα παρόμοια.

Χρηματοοικονομικά, lobbying και το πρώτο… σκάνδαλο

Τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα τα έκανε σε χρηματιστηριακές εταιρείες και τραπεζικά ιδρύματα, που ανήκαν, κατά κύριο λόγο, σε χορηγούς του Τζο Μπάιντεν, βοηθώντας να εκλεγεί γερουσιαστής. Προτού ασχοληθεί, όμως, με τα χρηματοοικονομικά, ο Χάντερ ανέλαβε επικεφαλής της καμπάνιας του Τζο Μπάιντεν. Είμαστε στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Εκανε ένα πέρασμα από το υπουργείο Εμπορίου, κατά τη θητεία του προέδρου Μπιλ Κλίντον. Ωστόσο, φάνηκε λίγο αργότερα να τον κερδίζει το lobbying, το οποίο επίσης παράτησε για να επιστρέψει στα χρηματοοικονομικά, και μάλιστα, όπως γράφει ο διεθνής Τύπος, στην εταιρεία από την οποία είχε ξεκινήσει, την ΜΒΝΑ.

Χάντερ Μπάιντεν: Οι «κακές παρέες», οι εξαρτήσεις και οι διώξεις-2
Ο τότε γερουσιαστής Τζο Μπάιντεν, με καπέλο μπέιζμπολ του Πανεπιστημίου του Ντέλαγουερ, στο εξιτήριο από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, στην Ουάσιγκτον, συνοδευόμενος από τον γιο του Χάντερ Μπάιντεν, στις 24 Μαρτίου 1988. Ο νυν Αμερικανός πρόεδρος ήταν στο νοσοκομείο για 11 ημέρες, ώστε οι χειρουργοί να μπορεσούν να εμφυτεύσουν ένα μικρό φίλτρο σαν ομπρέλα σε μια φλέβα για να αποτρέψουν τους θρόμβους αίματος να φτάσουν στους πνεύμονές του. (©AP Photo/Adele Starr)

Σε αυτή την επιστροφή είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τζο Μπάιντεν, καθώς ο τότε γερουσιαστής και νυν πρόεδρος υποστήριζε θερμά ένα νομοσχέδιο υπέρ των καταναλωτών-κατόχων πιστωτικών καρτών και της αποτροπής της πτώχευσής τους, κάτι που, όπως έχει γραφτεί, ήταν υπέρ της ΜΒΝΑ, όπου είχε επαναπροσληφθεί ο Χάντερ Μπάιντεν.

Το lobbying, βέβαια, συνεχίστηκε μέσα από διάφορες υψηλόβαθμες στελεχιακές θέσεις σε επιχειρήσεις, ωστόσο όταν ο πατέρας του εξελέγη αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα, αλλά και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, του είχε ζητήσει να σταματήσει το lobbying, για λόγους σύγκρουσης συμφερόντων.

Το lobbying του Χάντερ Μπάιντεν, η σύνδεση με τον Αμερικανό πρόεδρο, τα χρήματα από την Κίνα και τα κέρδη από την Ουκρανία.

Τα επόμενα χρόνια, ακόμα ένα φερόμενο ως σκάνδαλο θα ταλάνιζε την οικογένεια Μπάιντεν εξαιτίας του Χάντερ. Οπως είχαν γράψει αμερικανικά δημοσιεύματα, ο γιος του Αμερικανού προέδρου, σύμφωνα με όσα είχαν αποκαλυφθεί από ανάλυση του σκληρού του δίσκου, είχε λάβει, μεταξύ άλλων, περίπου 4 εκατ. δολάρια από κινεζική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου, συνδεδεμένη, καταπώς φάνηκε, με το κραταίο Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Ολα αυτά, μέσω εταιρείας που ο ίδιος ο Χάντερ Μπάιντεν είχε ιδρύσει.

Προβλήματα, εντούτοις, είχε και με κατηγορίες για σχέση με την Ουκρανία, όσο ο πατέρας του ήταν αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα και είχε επιφορτιστεί με την ανάπτυξη των σχέσεων με το Κίεβο. Οπως λέει το BBC, το 2014 εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο ουκρανικής εταιρείας ενέργειας, ονόματι Burisma Holdings, όπου αμειβόταν έως και 1,2 εκατ. δολάρια ετησίως. Την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν πάλευε για την ανατροπή του ανώτατου εισαγγελέα της χώρας, Βίκτορ Σόκιν, στο πλαίσιο του αγώνα ΗΠΑ και Ουκρανίας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, οι αντίπαλοι του τότε Αμερικανού αντιπροέδρου εξαπέλυαν κατηγορίες ότι έκανε παν δυνατόν για να απομακρυνθεί ο Ουκρανός αξιωματούχος επειδή έκανε φύλλο και φτερό τα κατάστιχα της Burisma Holdings του Χάντερ Μπάιντεν.

Οπως και να ’χει, το ξεχασμένο λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν στο αυτοκίνητό του όταν το είχε πάει σε συνεργείο απέδειξε, μέσω των αρχείων που διατηρούσε στον υπολογιστή, ότι είχε πολλά κέρδη από εταιρείες κινεζικών και ουκρανικών συμφερόντων.

Η βαριά σκιά του εθισμού

Παρότι ο Τζο Μπάιντεν δεν πίνει σχεδόν καθόλου αλκοόλ, ο Χάντερ από έφηβος ξεκίνησε το σκοτεινό ταξίδι στις καταχρήσεις. Ως έφηβος, εθίστηκε στο αλκοόλ· ως φοιτητής, στην κοκαΐνη. Μπήκε και βγήκε αρκετές φορές, έκτοτε, σε κέντρα απεξάρτησης. Μάλιστα, όταν το 2013, όπως λέει το BBC, κατετάγη στο Σώμα Εφέδρων του Πολεμικού Ναυτικού, σε μια τελετή όπου προΐστατο ο αντιπρόεδρος πατέρας του, οι αιματολογικές του εξετάσεις έδειξαν ίχνη κοκαΐνης και αμέσως απολύθηκε. Οπως έχει γράψει το CNN, ο πατέρας του είχε γράψει ένα e-mail στην οικογένειά του όπου έλεγε μόνον τρεις λέξεις: «Ωρα να προχωρήσουμε».

Χάντερ Μπάιντεν: Οι «κακές παρέες», οι εξαρτήσεις και οι διώξεις-3
Ο Χάντερ Μπάιντεν με την τότε σύζυγό του Καθλίν, τον τότε αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την Τζιλ Μπάιντεν στις 29 Αυγούστου 2009. (©Jim Bourg/Pool μέσω AP)

Μόνο που αυτό είχε αποδειχθεί δύσκολο, αν όχι αδύνατον. Σε παλαιότερο ρεπορτάζ του New Yorker, ο θάνατος του αδελφού του Μπο, το 2015, επέτεινε κατά πολύ την εξάρτησή του από ουσίες, κυρίως αλκοόλ, και πολλές φορές ο μοναδικός λόγος για να βγει από το σπίτι ήταν για να αγοράσει βότκα. Η κόρη του Χάντερ, Ναόμι, είχε αναρτήσει κάποτε στο Χ ένα κείμενο όπου έλεγε ότι ο Χάντερ και ο Μπο ήταν «μια καρδιά, μια ψυχή, ένα μυαλό».

Ο θάνατος του αδελφού του Μπο, το 2015, επέτεινε κατά πολύ την εξάρτησή του από ουσίες και αλκοόλ, και πολλές φορές ο μοναδικός λόγος για να βγει από το σπίτι ήταν για να αγοράσει βότκα.

Το ζήτημα του εθισμού του, βέβαια, ήταν ο κύριος λόγος του διαζυγίου του με την πρώτη του σύζυγο. «Πάλευε με έναν βαρύ εθισμό στα ναρκωτικά· σπαρακτικό και οδυνηρό γεγονός μαζί· δεν ήταν αυτός με τον οποίο παντρεύτηκα», είχε πει η Καθλίν Μπούλε. Ο Χάντερ Μπάιντεν είχε δηλώσει εν προκειμένω ότι ένας από τους λόγους του χωρισμού τους ήταν η φορτική ενασχόληση των ΜΜΕ με τη σχέση τους, επικαλούμενος, ταυτόχρονα, έλλειψη ιδιωτικότητας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το 2019, ένα τεστ DNA έδειξε ότι ήταν ο βιολογικός πατέρας ενός παιδιού που έφερε στον κόσμο χορεύτρια από το Αρκάνσας. Ο Χάντερ Μπάιντεν, όπως γράφει το BBC, είχε ισχυριστεί ότι «δεν θυμάται» τη συνάντησή τους, παρ’ όλα αυτά είχε δεχθεί να καταβάλλει διατροφή στη Λούντεν Αλέξις Ρόμπερτς, τη μητέρα του παιδιού. Και παρότι ουδείς από την οικογένεια Μπάιντεν είχε συναντήσει τον πεντάχρονο σήμερα Νέιβι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δέχθηκε αφόρητες πιέσεις για το γεγονός και αναγνώρισε τον γιο του Χάντερ ως το έβδομο εγγόνι του.

Ο Χάντερ Μπάιντεν συνήψε σχέση με τη χήρα του αδελφού του, Χάλι Μπάιντεν. «Θεωρούσα ξαφνικά τη Χάλι το μοναδικό άτομο στη ζωή μου που καταλάβαινε την απώλειά μου», ήταν τα δικά του λόγια.

Στο μεταξύ, λίγο πριν οριστικοποιηθεί ο χωρισμός του από την πρώτη του σύζυγο, ο Χάντερ Μπάιντεν συνήψε σχέση με τη χήρα του αδελφού του, Χάλι Μπάιντεν. Οπως έχει γράψει ο New Yorker, οι δυο τους είχαν έρθει κοντά εξαιτίας του πένθους από τον θάνατο του Μπο. «Θεωρούσα ξαφνικά τη Χάλι το μοναδικό άτομο στη ζωή μου που καταλάβαινε την απώλειά μου», ήταν τα δικά του λόγια.

Ο Τζο Μπάιντεν, έπειτα από αποκαλυπτικό δημοσίευμα της New York Post, αναγκάστηκε να παραχωρήσει δήλωση, αναφέροντας ότι η οικογένεια ήταν «τυχερή που ο Χάντερ και η Χάλι βρήκαν ο ένας τον άλλο, καθώς συνέθεταν ξανά τις ζωές τους έπειτα από τόση θλίψη».

Η Χάλι Μπάιντεν, πάντως, είχε καταθέσει ότι υπήρξε μάρτυρας της αγοράς αλλά και της χρήσης κοκαΐνης από τον Χάντερ, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει εκτός εαυτού και εντός μεγάλης ταραχής εξαιτίας της εξάρτησής του.

Το όπλο μπαίνει στη… ζωή του

Ο Χάντερ Μπάιντεν πέρασε εκ νέου μία περίοδο δύο μηνών σε κέντρο απεξάρτησης. Με το που περαίωσε το πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αγόρασε ένα πιστόλι. «Ηταν μια παρορμητική κίνηση υπό την πίεση ιδιοκτήτη καταστήματος όπλων», είχε υποστηρίξει η νομική του ομάδα. Αυτό που φάνηκε, όμως, στο δικαστήριο ήταν ότι δήλωσε ψευδώς, στην αίτηση αγοράς του όπλου, ότι δεν ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών, κάτι που προσπάθησαν οι συνήγοροί του να αντικρούσουν, υποστηρίζοντας ακριβώς το αντίθετο: ότι ήταν «καθαρός».

Χάντερ Μπάιντεν: Οι «κακές παρέες», οι εξαρτήσεις και οι διώξεις-4
Ο Χάντερ Μπάιντεν, αριστερά, φιλά τον ανιψιό του, Χάντερ, γιο του Μπο Μπάιντεν, του οποίου το χέρι κρατά η Χάλι Μπάιντεν, χήρα του αδελφού του. Ο Τζο Μπάιντεν κρατά το χέρι της κόρης του Μπο, Νάταλι, στην κηδεία του, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας της Πάδοβας στο Ουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ. Ο πρωτότοκος γιος του τότε αντιπροέδρου πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο στις 30 Μαΐου του 2015, σε ηλικία 46 ετών. (©AP Photo/Patrick Semansky)

Ωστόσο, η κατάθεση της Χάλι Μπάιντεν ενώπιον του δικαστηρίου βάρυνε εκ νέου τη θέση του. Υποστήριξε ότι, καθαρίζοντας το αυτοκίνητό του, βρήκε το όπλο, σφαίρες, υπολείμματα κρακ και σύνεργα απαραίτητα για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου. «Είμαι σίγουρος ότι όλοι πιστεύετε ότι πέθανε ο λάθος αδελφός», φέρεται να έχει πει ο ίδιος σε στενούς του φίλους, όπως λένε οι New York Times.

«Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Φοβάμαι πολύ. Πες μου τι να κάνω», είχε εξομολογηθεί ο Χάντερ Μπάιντεν ότι του είχε πει απελπισμένος ο πατέρας του. Ωστόσο, ο Τζο Μπάιντεν, παρότι έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι εκείνος και η Πρώτη Κυρία, δρ Τζιλ Μπάιντεν, αγαπούν και στηρίζουν τον γιο τους όσο αρμόζει σε κάθε γονέα, έχει τονίσει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να του προσφέρει προεδρική χάρη για να γλιτώσει από καταδίκες και ποινές.

Η «λυτρωτική» ζωγραφική

Πάντως, ο Χάντερ Μπάιντεν, προκειμένου να μείνει μακριά από όπλα, ναρκωτικά και «κακές παρέες», όπως έχει πει ο ίδιος στη νεοϋορκέζικη εφημερίδα, άρχισε να εστιάζει στη νέα μεγάλη του αγάπη: τη ζωγραφική. Τα έργα του, όπως λέει το ίδιο δημοσίευμα, πωλούνται έως και 500.000 δολάρια το καθένα. Παρά ταύτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Business Insider, γκαλερί της Νέας Υόρκης πούλησε σε μία μόνο αγοράστρια έργα αξίας 875.000 δολαρίων. Οπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα, πρόκειται για την Ελίζαμπεθ Χιρς Ναφτάλι, που ασχολείται με την αγορά ακινήτων και αποτελεί γενναιόδωρη χορηγό των Δημοκρατικών. Οπως λέει και η Washington Post, αυτά όλα συνδέονται με τα χρέη του προς την εφορία. Μάλιστα, στην αποπληρωμή των χρεών του συνέβαλε ένας δικηγόρος και ένας ανώνυμος χορηγός που του κατέβαλε 2,1 εκατ. δολάρια.

Το 2021, εξέδωσε τα απομνημονεύματά του. Εκεί, μιλάει για όλες τις πληγές, τις εξαρτήσεις και την οδύνη που έχει βιώσει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Το κοινό δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Τον Μάιο του 2019, ο Χάντερ Μπάιντεν γνώρισε τη Νοτιοαφρικανή σκηνοθέτιδα Μελίσα Κοέν και, εντός εβδομάδας, της έκανε πρόταση γάμου. Παντρεύτηκαν την επόμενη μέρα, στις 16 Μαΐου 2019, στο Λος Αντζελες. Ο γιος τους, Μπο, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2020. Οπως είναι εμφανές, η πρώτη κόρη του πήρε το όνομα της πρόωρα χαμένης αδελφής του και ο μικρότερος γιος του το όνομα του αδελφού του.

Το 2021, ο Χάντερ Μπάιντεν εξέδωσε τα απομνημονεύματά του, υπό τον τίτλο «Beautiful Things», που μεταφέρθηκαν στο σελιλόιντ από τη νυν σύζυγό του. Εκεί, μιλάει για όλες τις πληγές, τις εξαρτήσεις και την οδύνη που έχει βιώσει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Το κοινό δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT