Στην Πορτογαλία βρετανοί αστυνομικοί για την υπόθεση της Μαντλίν

Στην Πορτογαλία βρετανοί αστυνομικοί για την υπόθεση της Μαντλίν

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνομιλίες με τους πορτογάλους ομολόγους τους ενόψει της ενδεχόμενης σύλληψης τριών υπόπτων έχουν στην Πορτογαλία οι βρετανοί ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Βρετανίδας Μαντλίν Μακάν το 2007, ανακοίνωσε σήμερα ο αγγλικός Τύπος.

Τέσσερις ντετέκτιβ της Σκότλαντ Γιάρντ έφθασαν χθες, Τρίτη, στο Αλγκάρβε, στη νότια Πορτογαλία, για να διεξαγάγουν μια μυστική συζήτηση τεσσάρων ωρών με πορτογάλους αστυνομικούς και εισαγγελείς, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ντέιλι Μίρορ», η οποία επικαλείται μια ανώνυμη πηγή και οι πληροφορίες της δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη βρετανική αστυνομία.

Οι τρεις ύποπτοι πιστεύεται ότι ανήκουν σε μια συμμορία διαρρηκτών, διευκρίνισε η βρετανική ταμπλόιντ, και είχαν πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό τηλεφωνικών κλήσεων μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.

Στις αρχές Νοεμβρίου, η πορτογαλική αστυνομία, η οποία το 2008 είχε βάλει στο αρχείο την υπόθεση έπειτα από 14 μήνες αμφιλεγόμενων ερευνών, άνοιξε και πάλι την έρευνα και ακολουθούσε, σύμφωνα με μια τοπική εφημερίδα, τα ίχνη ενός πρώην εργαζομένου στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η οικογένεια Μακάν όταν το τρίχρονο κοριτσάκι εξαφανίσθηκε το 2007.

Αφού πέρασαν δύο χρόνια μελετώντας την υπόθεση, οι βρετανικές αρχές άνοιξαν επισήμως δική τους έρευνα τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο έδωσαν στη δημοσιότητα δύο σκίτσα ενός άνδρα που εθεάθη να μεταφέρει ένα παιδί με ξανθά μαλλιά τη νύχτα της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή