Η Τριρβελέρ για τον χωρισμό της με τον Ολάντ

Η Τριρβελέρ για τον χωρισμό της με τον Ολάντ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΙΣΙ. Το ενδεχόμενο να συγγράψει βιβλίο για τη σχέση της με τον πρόεδρο Ολάντ άφησε ανοικτό σε χθεσινή της συνέντευξη η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριρβελέρ.

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις της στο περιοδικό «Paris Match» -στο οποίο εργάζεται- ότι η αποκάλυψη για την κρυφή σχέση του Ολάντ με τη 41χρονη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, την έκανε να νιώσει ότι «πέφτει από ουρανοξύστη», η κ. Τριρβελέρ επανήλθε μιλώντας στο περιοδικό της εφημερίδας «Le Parisien».

Στη συνέντευξή της αυτή, που θα δημοσιευθεί σήμερα, η πρώην σύντροφος του Ολάντ εκμυστηρεύεται ότι το κύριο συναίσθημά της υπήρξε η απογοήτευση και όχι η οργή, μετά τον χωρισμό της. «Ποτέ δεν μπόρεσα να συνηθίσω τα επίχρυσα διακοσμητικά του Μεγάρου των Ηλυσίων» λέει η κ. Τριρβελέρ, για να συνεχίσει: «Η Ινδία είναι για μένα μία επιστροφή στην ελευθερία, μακριά από τον κόσμο της πολιτικής και τις προδοσίες του. Νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και με όσα λέω. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν έκανα κανένα καλό στους 19 μήνες μου στο Elysee».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ινδία, η κ. Τριρβελέρ αποκαλύπτει ότι βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων SMS με τον Φρανσουά Ολάντ. «Ανησυχούσε για την υγεία μου και για τα οργανωτικά θέματα της επίσκεψης».

Σε ό,τι αφορά τη ζωή της με τον Ολάντ, η κ. Τριρβελέρ λέει: «Σε μία δεδομένη στιγμή, συνειδητοποίησα ότι δεν είχα ζωή. Κάτι έσπασε μέσα μου. Θα προτιμούσα μία συμβατική ζωή, που θα μας επέτρεπε να είμαστε ακόμη μαζί. Ξέρω ποια είμαι, μπορώ να κοιτάζομαι στον καθρέφτη χωρίς να ντρέπομαι. Είμαι ελεύθερη».

Τέλος, η 48χρονη δημοσιογράφος λέει: «Δεν περνάω τον εαυτό μου για πριγκίπισσα. Ξέρω ότι πρέπει να επιστρέψω γρήγορα στην κανονική μου ζωή, γιατί δεν θέλω να γίνω μία "διασημότητα", κάτι που ουδέποτε υπήρξα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή