Κοκτέϊλ ναρκωτικών σκότωσε τον Φ.Σ. Χόφμαν

Κοκτέϊλ ναρκωτικών σκότωσε τον Φ.Σ. Χόφμαν

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο θάνατος τον περασμένο μήνα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν προήλθε από υπερβολική χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών σύμφωνα με το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα που δόθηκε στη δημοσιότητα.

«Το συμπέρασμά μας είναι ότι η αιτία του θανάτου ήταν μια τυχαία υπερδοσολογία ναρκωτικών» ανέφερε η Τζούλια Μπόλσερ, εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστής υπηρεσίας για το θάνατο του ηθοποιού "ευθύνονται", η ηρωίνη, η κοκαΐνη, οι αμφεταμίνες και άλλες ναρκωτικές ουσίες. Ο Χόφμαν βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη στις 2 Φεβρουαρίου με μια σύριγγα στο αριστερό του χέρι. Η αστυνομία που ερεύνησε το διαμέρισμα του ηθοποιού βρήκε σχεδόν 70 μικρές σακούλες με μία λευκή ουσία, που θεωρείται ότι είναι ηρωίνη.

Ο Χόφμαν ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Καπότε το 2006, πέθανε από τα ναρκωτικά παρότι κατά το παρελθόν είχε προσπαθήσει πολύ να απαγκιστρωθεί από τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ήταν επίσης υποψήφιος για τρία βραβεία Όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου και θεωρείτο ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή