Νεκρή στο διαμέρισμα της η CEO ανταλλακτηρίου Bitcoin στη Σιγκαπούρη

Νεκρή στο διαμέρισμα της η CEO ανταλλακτηρίου Bitcoin στη Σιγκαπούρη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στη Σιγκαπούρη η Αμερικανίδα, Ότομν Ράντκε, διευθύνουσα σύμβουλος ενός ανταλλακτηρίου Bitcoin, με τις αρχές να εξετάζουν την πιθανότητα της αυτοκτονίας.

Η Ράντκε, 28 ετών και γεννημένη στο Γουισκόνσιν, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις 28 Φεβρουαρίου και η τοπική αστυνομία ανέφερε ότι περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι βρήκε το πτώμα της γυναίκας στο διαμέρισμα της μετά από «τηλεφώνημα που ζητούσε βοήθεια».

Η εταιρία First Meta, στην οποία η Αμερικανίδα είχε τον ρόλο της CEO, προσφάτως άρχισε να αναπτύσσεται στην αγορά των ψηφιακών πληρωμών, η οποία βρίσκεται σε άνθιση στην Νοτιοανατολική Ασία, γνωρίζοντας ιδιαίτερη απήχηση σε νεανικές ηλικίες.

Ο θάνατος της Ράντκε αποτελεί πάντως το δεύτερο δυσάρεστο νέο μέσα σε λίγες εβδομάδες στον τομέα των ψηφιακών νομισμάτων, μετά την κατάρρευση ενός εκ των πιο γνωστών ανταλλακτηρίων, του MtGox, με έδρα στο Τόκιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή