Σ. Μπερλουσκόνι: «Δεν παντρεύομαι και δεν πουλάω την Μίλαν»

Σ. Μπερλουσκόνι: «Δεν παντρεύομαι και δεν πουλάω την Μίλαν»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιταλός κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι διέψευσε σήμερα ότι πρόκειται να παντρευτεί σύντομα τη Ναπολιτάνα αρραβωνιαστικιά του Φραντσέσκα Πασκάλε, όπως ανέφεραν χθες ιταλικά μέσα ενημέρωσης, όπως επίσης και κάθε ενδεχόμενο να πουλήσει την ποδοσφαιρική ομάδα Μίλαν. «Δεν παντρεύομαι, είμαι γέρος πλέον», δήλωσε ο 77χρονος Μπερλουσκόνι στους δημοσιογράφους διαψεύδοντας ταυτόχρονα την πληροφορία που είχε μεταδώσει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, ότι ψάχνει αγοραστή για την ποδοσφαιρική ομάδα Μίλαν. «Η Μίλαν δεν πωλείται», πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι. Όταν ρωτήθηκε αν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την πώληση της ποδοσφαιρικής του ομάδας, απάντησε επαναλαμβάνοντας μία λέξη: «όχι, όχι, όχι».

 Κατά την διάρκεια συνάντησής του με επιτροπή υποστηρικτών του από την Κάτω Ιταλία, ο Μπερλουσκόνι είπε ότι περνά την «χειρότερη» περίοδο της ζωής του και ότι «το μέλλον του εξαρτάται από την μαφία των δικαστών η οποία μέχρι τον Απρίλιο πρόκειται να αποφασίσει αν θα τον στείλει στη φυλακή, θα τον θέσει σε κατ' οίκον περιορισμό, ή αν θα τον υποχρεώσει να προσφέρει κάποια μορφή κοινωφελούς εργασίας». Ο Μπερλουσκόνι επέστρεψε για πρώτη φορά σήμερα μετά την αποπομπή του από το κοινοβούλιο στο μέγαρο της ιταλικής γερουσίας, για να παρακολουθήσει μια παρουσίαση βιβλίου. «Στενοί μου συνεργάτες ζήτησαν από την προεδρία της Δημοκρατίας να μου απονεμηθεί χάρη, εξήγησαν ότι θα ήταν η καλύτερη λύση. Έλαβαν όμως την απάντηση ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή