Απολυμένος ψυχολόγος σκότωσε έξι ανθρώπους στην Τουρκία και αυτοκτόνησε

Απολυμένος ψυχολόγος σκότωσε έξι ανθρώπους στην Τουρκία και αυτοκτόνησε

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγικό θάνατο βρήκαν επτά άνθρωποι στην επαρχία Καρς της ανατολικής Τουρκίας έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκαν από πρώην εργαζόμενο της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας στην επαρχία Καρς.

Οπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση TRT, ο άνδρας που είχε πρόσφατα απολυθεί μπήκε στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας και άνοιξε πυρ εναντίον άλλων έξι ατόμων που βρίσκονταν στο κτίριο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αξιωματούχος επιβεβαίωσε τον θάνατο των επτά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο διευθυντής του παραρτήματος της υπηρεσίας, προσθέτοντας ότι υπάρχει κι ένας τραυματίας, χωρίς όμως να δώσει επιπλέον πληροφορίες.

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Καρς, ο δράστης εργαζόταν στην υπηρεσία ως ψυχολόγος.

«Το περιστατικό δεν ήταν τρομοκρατική επίθεση. Το όνομα του δράστη είναι Βεϊσί Ερίν. Εργαζόταν ως ψυχολόγος στο Ινστιτούτο Στατιστικής», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Hurriyet, επικαλούμενη τον κυβερνήτη της Καρς, Εγιούπ Τεπέ.

Οι πολιτικές εντάσεις αυξάνονται συνεχώς στην Τουρκία, πριν από τις τοπικές εκλογές της 30ης Μαρτίου και εν μέσω του σκανδάλου διαφθοράς που ταλανίζει την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή