Άσαντ: το πολιτικό ισλάμ έχει αποτύχει

Άσαντ: το πολιτικό ισλάμ έχει αποτύχει

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βρέθηκαν οι δύο φερόμενοι ως μέλη της Χρυσής Αυγής, που κατηγορούνται για την επίθεση με μαχαίρι σε 16χρονο μαθητή Λυκείου τον Ιανουάριο του 2013 κοντά στο σχολείο του στο Παλαιό Φάληρο. Η δικογραφία για την υπόθεση περιλαμβάνεται σε αυτές, που ερευνούν οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, σχετικά με τη δράση εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο μαθητής δέχτηκε οργανωμένη επίθεση από τους κατηγορούμενους, επειδή έγραψε στο θρανίο συμμαθήτριάς του αντιφασιστικό μήνυμα.

 Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο κατηγορούμενοι αφορούν τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της άμεσης συνέργειας. Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία για τις 22 Απριλίου, καθώς ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης και διορίστηκε από το δικαστήριο δικηγόρος για να τον εκπροσωπήσει. Έτσι η δίκη διακόπηκε, προκειμένου να έχει χρονο ο διορισθείς συνήγορος να ενημερωθεί για τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή