Η πάθηση της Μόλι, η λίστα και η δωρεά

Η πάθηση της Μόλι, η λίστα και η δωρεά

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι που γνωρίζει ότι θα τυφλωθεί δημιούργησε μια συγκινητική λίστα με πράγματα που θα ήθελε να δει προτού να χάσει εντελώς την όρασή της…

Η Μόλι Μπεντ, που διαμένει με την οικογένειά της στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, πάσχει από μια εκφυλιστική πάθηση που ονομάζεται μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει το φως της ανά πάσα στιγμή.

Με τη βοήθεια των γονιών της, συνέταξε μια λίστα από υπέροχα μέρη για να δει και εκπληκτικές δραστηριότητες για να κάνει.

«Είναι σπαρακτικό για εμάς, αλλά η Μόλι είναι τόσο έξυπνη. Έχει μια λίστα μεγάλη όσο το χέρι της με πράγματα που θέλει να δει. Εμείς απλώς θέλουμε να την βοηθήσουμε να δημιουργήσει όσες μαγικές αναμνήσεις μπορούμε» εξήγησε η μητέρα της Εύα Μπεντ.

Η Μόλι είχε τέλεια όραση μικρότερη, αλλά αφότου άρχισε σταδιακά να έχει προβλήματα να παρακολουθήσει τηλεόραση ή να διαβάσει διαγνώστηκε με την σπάνια κληρονομική πάθηση.

Θα μάθει να διαβάζει με τη μέθοδο μπράιγ και εκπαιδεύεται να χρησιμοποιεί ραβδί για να της δοθεί η δυνατότητα να έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής, αλλά έως τότε η οικογένεια ευελπιστεί να τής δώσει όσες ευτυχισμένες αναμνήσεις είναι δυνατόν.

Στην κορυφή της λίστας της Μόλι είναι ένα ταξίδι στη Disney World, ταξίδια σε διάφορα αξιοθέατα στο Λονδίνο αλλά και ταξίδι στην Αίγυπτο για να δει από κοντά τις πυραμίδες.

«Ξέρω ότι δεν είμαι σε θέση να εκπληρώσω όλες τις επιθυμίες της Μόλι, αλλά μπορώ να προσπαθήσω» δηλώνει η κ. Μπεντ.

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα συγκέντρωσης χρημάτων της οικογένειας Μπεντ, κάντε κλικ εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή