ΗΠΑ: Οι αρχές ανακάλυψαν τα πτώματα 7 βρεφών μέσα σε χαρτόκουτα σε γκαράζ

ΗΠΑ: Οι αρχές ανακάλυψαν τα πτώματα 7 βρεφών μέσα σε χαρτόκουτα σε γκαράζ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα δικαστήριο στην πολιτεία Γιούτα των ΗΠΑ όρισε σήμερα χρηματική εγγύηση ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων για την προσωρινή υπό όρους αποφυλάκιση μιας γυναίκας η οποία φέρεται ότι έφερε στη ζωή 6 βρέφη τα οποία εν συνεχεία φόνευσε, έγραψε σήμερα η εφημερίδα Salt Lake Tribune. Η αστυνομία ανακάλυψε το Σαββατοκύριακο τα πτώματα 7 βρεφών, τοποθετημένα σε χάρτινα κουτιά μέσα στο γκαράζ της 39χρονης Μέγκαν Χάντσμαν.

 Την αστυνομία ειδοποίησε ο πρώην σύζυγος της Χάντσμαν, όταν βρήκε τη σωρό ενός νεογέννητου στο γκαράζ του σπιτιού. Οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα ερεύνης για το οίκημα της 39χρονης, όπου αστυνομικοί ανακάλυψαν 6 ακόμα πτώματα. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ένα από τα 7 μωρά ήταν θνησιγενές. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο πως οι αρχές εικάζουν ότι τα υπόλοιπα μωρά δολοφονήθηκαν αμέσως μετά τη γέννησή τους και κατόπιν τοποθετήθηκαν σε κουτιά.

Τρεις κόρες της Χάντσμαν, ηλικίας μεταξύ 13 και 20 ετών, ζούσαν στο σπίτι αυτό, το οποίο ανήκει στους γονείς του πρώην συζύγου της, έγραψε η Τρίμπιουν, επικαλούμενη μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Η Χάτσμαν δεν έμενε σε αυτό το σπίτι μετά το 2011. Ο πρώην σύζυγος της 39χρονης σκόπευε να μετακομίσει στο σπίτι και ξεκίνησε να καθαρίζει το γκαράζ, όταν άνοιξε ένα από τα κουτιά και ανακάλυψε το πτώμα ενός βρέφους. Η αστυνομία εικάζει ότι τα μωρά γεννήθηκαν σε διάστημα 10 ετών, το πρώτο το 1996.

Γείτονες και αστυνομικοί δήλωσαν συγκλονισμένοι από την ανακάλυψη. «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου», δήλωσε στην εφημερίδα ο ντετέκτιβ Νταν Μπέκστρομ. Σύμφωνα με την Tribune, οι γείτονες είχαν παρατηρήσει πως η Χάντσμαν έπαιρνε βάρος και στη συνέχεια το έχανε, αλλά δεν υποψιάστηκαν ποτέ πως ήταν έγκυος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή