ΗΠΑ: Με τις οικογένειες των θυμάτων της κατολίσθησης θα συναντηθεί ο Ομπάμα

ΗΠΑ: Με τις οικογένειες των θυμάτων της κατολίσθησης θα συναντηθεί ο Ομπάμα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις οικογένειες των θυμάτων από την καταστροφική κατολίσθηση στην κομητεία Σνόχομις, αναμένεται να συναντηθεί την Τρίτη το απόγευμα ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, προτού αναχωρήσει για το ταξίδι του στην Ασία, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας δήλωσε τη Δευτέρα ότι μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 41 πτώματα από τα συντρίμμια που άφησε πίσω της η κατολίσθηση.

Εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που έπληξε την περιοχή στα τέλη του Μαρτίου, προκλήθηκε η κατολίσθηση μιας πλαγιάς με αποτέλεσμα μια ολόκληρη περιοχή να θαφτεί κάτω από τόνους λάσπης.

Ο Ομπάμα αναμένεται να συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων, μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιχείρηση διάσωσης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόκειται μέσα στις επόμενες 8 ημέρες να επισκεφτεί την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τη Μαλαισία και τις Φιλιππίνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή