ΗΠΑ: 16χρονος σκότωσε συμμαθήτριά του επειδή τον απέρριψε

ΗΠΑ: 16χρονος σκότωσε συμμαθήτριά του επειδή τον απέρριψε

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα κορίτσι 16 ετών μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε σχολείο του Κονέτικατ και η αστυνομία συνέλαβε έναν συνομήλικο μαθητή, τον οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε απορρίψει ως συνοδό της στον σχολικό χορό της αποφοίτησης.

Η Μάρεν Σάντσεζ μαχαιρώθηκε σε διάδρομο του Γυμνασίου Jonathan Law στο Μίλφορντ του Κονέτικατ και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Ο 16χρονος μαθητής, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία, συνελήφθη και κρατείται.

"Συγκεντρωθήκαμε σε μία αίθουσα και ένας απο τους καθηγητές μας ανακοίνωσε ότι η Μάρεν μαχαιρώθηκε στον λαιμό επειδή αρνήθηκε να πάει στον χορό με τον δράστη…" δήλωσε μία απο τις φίλες του θύματος, η οποία πρόσθεσε ότι η 16χρονη ήταν φίλη με τον δράστη αλλά δεν έβγαιναν μαζί. "Η Μάρεν είναι βοηθήσει στην οργάνωση του χορού της αποφοίτησης και ανυπομονούσε να πάει με το αγόρι της…"

Ο χορός της αποφοίτησης, που ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Παρασκευής, αναβλήθηκε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή