Στην υπηρεσία ασθενών με Αλτσχάιμερ ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Στην υπηρεσία ασθενών με Αλτσχάιμερ ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα αρχίσει να προσφέρει την κοινωφελή εργασία του, στην οποία καταδικάσθηκε από την ιταλική δικαιοσύνη την 9η Μαΐου, όπως έκανε γνωστό ο Πάολο Πίνι, υπεύθυνος του οίκου φροντίδας ηλικιωμένων που βρίσκεται στο Τσεζάνο Μποσκόνε, κοντά στο Μιλάνο.

Ο Μπερλουσκόνι, όπως ανακοινώθηκε, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του κυρίως σε ασθενείς που πάσχουν από Αλτσχάιμερ.

«Ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε πως έχει απόλυτη διάθεση να συνεργασθεί. Δεν είναι κάτι δεδομένο. Χωρίς την διάθεση αυτή δεν μπορεί κανείς να προσφέρει έργο αποδοτικά», τόνισε ο Πίνι, ο οποίος συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον Μπερλουσκόνι, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο Μπερλουσκόνι είχε υπογραμμίσει πως «η απόφαση των δικαστών να προσφέρει κοινωφελή εργασία δεν είναι γελοία απλώς και μόνον για τον ίδιο, αλλά προσβάλλει ολόκληρη την Ιταλία».

Παράλληλα όμως έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι «είναι ταπεινός άνθρωπος» και ότι «με την μητέρα του Ρόζα συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά οίκους ευγηρίας και να στηρίζει ψυχολογικά τους ηλικιωμένους».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή