Άσαντ: Η τρομοκρατία θα φτάσει στις χώρες που την έχουν στηρίξει

Άσαντ: Η τρομοκρατία θα φτάσει στις χώρες που την έχουν στηρίξει

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ επιβεβαίωσε σήμερα ότι η «τρομοκρατία» θα φθάσει στη Δύση και τις άλλες χώρες που έχουν «στηρίξει» αυτήν τη μάστιγα που πλήττει τη Συρία και τη Μέση Ανατολή.

«Οι χώρες της Δύσης και οι χώρες που υποστηρίζουν τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία στη Συρία και στην περιοχή πρέπει να (…) συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η αυξανόμενη απειλή θα φθάσει σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως στις χώρες που έχουν υποστηρίξει την τρομοκρατία και της έχουν επιτρέψει να αναπτυχθεί» δήλωσε ο ίδιος καθώς υποδεχόταν στη Δαμασκό μία αντιπροσωπεία από τη Βόρεια Κορέα.

Η κυβέρνηση της Συρίας κατηγορεί τις χώρες της Δύσης, την Τουρκία και τις χώρες του Κόλπου ότι βοηθούν και χρηματοδοτούν τους αντάρτες, με τους οποίος πολεμά εδώ και 3 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο Άσαντ και η αντιπροσωπεία από τη Βόρεια Κορέα, που έφθασε χθες στη Δαμασκό, αναφέρθηκαν «στα μέσα για να διευρύνουν την συνεργασία τους στους τομείς της οικονομίας και της ανοικοδόμησης» στη Συρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή