Κύπρος: Ανεπαρκές το κατηγορητήριο για Βγενόπουλο-Μπουλούτα

Κύπρος: Ανεπαρκές το κατηγορητήριο για Βγενόπουλο-Μπουλούτα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, με σημερινή ενδιάμεση απόφαση, κρίνει ότι οι δικηγόροι του Σταύρου Μαυρόσσαβα, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή εναντίον των Ανδρέα Βγενόπουλου και Ευθύμιου Μπουλούτα, για την υπόθεση των αξιογράφων της τέως Λαϊκής Τραπεζας, θα πρέπει να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες του κατηγορητηρίου, θεωρώντας τις λεπτομέρειες που ήδη έχουν δοθεί μη επαρκείς και ζητώντας την εξειδίκευσή τους.

Το αίτημα να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να μπορέσουν οι κατηγορούμενοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους για τις ποινικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν που έχουν δοθεί από τον δικηγόρο του κ. Μαυρόσσαβα δεν ήταν αρκετές, είχαν καταθέσει οι δικηγόροι των κκ Ανδρέα Βγενόπουλου και Ευθύμιου Μπουλούτα, στη δικαστική διαδικασία της 13ης Ιουνίου. Οι κατηγορίες, μεταξύ άλλων, είναι συνωμοσία για καταδολίευση του προσφυγέντος εξαιτίας του τρόπου έκδοσης και διάθεσης των αξιογράφων.

Η υπόθεση έχει ορισθεί για ακρόαση από τις 7 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.

Αν οι κκ Βγενόπουλος και Μπουλούτας δεν παρουσιαστούν στις 7 Οκτωβρίου, τότε θα ενεργοποιηθούν άμεσα τα δύο εντάλματα που έχουν εκδοθεί εναντίον τους και που παραμένουν σε ισχύ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή