Στο έλεος των καταιγίδων η Τουρκία

Στο έλεος των καταιγίδων η Τουρκία

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν ή παρουσιάζουν μεγάλες καθυστερήσεις στην Τουρκία λόγω των καταιγίδων, που συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους, που πλήττουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα την Κωνσταντινούπολη.

Εκατοντάδες επιβάτες παρέμεναν μπλοκαρισμένοι μέχρι το μεσημέρι στο διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ καθώς πολλές πτήσεις εξωτερικού παρουσίαζαν πολύωρες καθυστερήσεις.

Στην Κωνσταντινούπολη βρέχει καταρρακτωδώς από το βράδυ της Πέμπτης και σε πολλές συνοικίες της έχουν αναφερθεί πλημμύρες.

Στη Σμύρνη χθες, ένας 16χρονος που προσπαθούσε να βοηθήσει κατοίκους που κινδύνευαν από τα νερά, παρασύρθηκε από έναν χείμαρρο και πνίγηκε. Λίγα λεπτά νωρίτερα ένας ερασιτέχνης τον είχε καταγράψει με βιντεοκάμερα να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

Εξάλλου, ένα μικρό αεροσκάφος που μετέφερε τον υπουργό Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Τεκιρντάγ, στη βορειοδυτική Τουρκία, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή