Απαγχονίστηκε με τη ζώνη του ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

Απαγχονίστηκε με τη ζώνη του ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η είδηση της αυτοκτονίας του 63χρονου Ρόμπιν Γουίλιαμς έπεσε σαν κεραυνός όταν μαθεύτηκε ότι «ο πιο αστείος άνθρωπος του κόσμου», σύμφωνα με παλαιότερο δημοψήφισμα του αμερικανικού περιοδικού Entertainment Weekly, έπασχε από κατάθλιψη. 

Καθώς το Χόλυγουντ αγωνιούσε να καταλάβει πως ο χαρισματικός αυτός άνθρωπος κατάφερε να αφαιρέσει την ίδια του τη ζωή, οι αρχές αποκάλυψαν λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του. Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές και βάσει των αποτελεσμάτων της αυτοψίας ο ταλαντούχος ηθοποιός μη μπορώντας να ξεπεράσει την κατάθλιψη και τον εθισμό του στο αλκοόλ έβαλε τέλος στη ζωή του αφού κρεμάστηκε με τη ζώνη του στην κρεβατοκάμαρά του στο Τιμπουρον.

Η ακριβής ώρα του θανάτου του Γουίλιαμς υπολογίζεται στις 12:02 μμ. Ακόμη η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ένα μικρό μαχαίρι στο διαμέρισμα του ηθοποιού με κοιλίδες από το αίμα του, ενώ οι αμυχές στο εσωτερικό του αριστερού χεριού του, υποδεικνύουν ότι προηγουμένως είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του. 

Τραγικό πρόσωπο της ιστορίας η γυναίκα του, Σούζαν Σνάιντερ, η οποία ξύπνησε τη Δευτέρα και πίστευε πως ο σύζυγός της κοιμόταν ακόμα σε διαφορετική κρεβατοκάμαρα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή