Αυστηρή προειδοποίηση Νετανιάχου προς τους Παλαιστίνιους

Αυστηρή προειδοποίηση Νετανιάχου προς τους Παλαιστίνιους

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε σήμερα ότι η χώρα του παραμένει έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε ενδεχόμενο και θα απαντήσει "δυναμικά" στην περίπτωση που επαναληφθούν οι ρίψεις ρουκετών από τους Παλαιστίνιους.

"Είμαστε έτοιμοι για κάθε σενάριο (. . .). Ο στρατός είναι έτοιμος να χτυπήσει δυναμικά εάν ξαναρχίσουν οι ρίψεις" ρουκετών, ανέφερε σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Άμυνας Μοσέ Γιααλόν στο Ασντότ, στο νότιο Ισραήλ, λίγες ώρες προτού να λήξει η πενθήμερη εκεχειρία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας.

Η επιχείρηση που ξεκίνησε το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας στις 8 Ιουλίου "θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος της", δηλαδή "να επανέλθει η ηρεμία και η ασφάλεια", πρόσθεσε ο Νετανιάχου σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο.

Στο Κάιρο, οι Ισραηλινοί και οι Παλαιστίνιοι διαπραγματευτές δεν έχουν στη διάθεσή τους παρά μερικές ώρες προκειμένου να συμφωνήσουν, πριν από τα μεσάνυχτα απόψε, για την παράταση της εκεχειρίας που ισχύει στη Γάζα από τις 11 Αυγούστου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή