Mία κέρινη Μπιγιονσέ ξαφνιάζει τους Λονδρέζους καθώς στέκεται μόνη στο πάρκο

Mία κέρινη Μπιγιονσέ ξαφνιάζει τους Λονδρέζους καθώς στέκεται μόνη στο πάρκο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πιο πρωτότυπη αποκάλυψη ενός νέου κέρινου ομοιώματος ήταν αυτή που οργάνωσε το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο παρουσιάζοντας την Μπιγιονσέ.

Για να διαφημίσει τη νέα δημιουργία, το διάσημο Μουσείο έκανε την αποκάλυψη στο Regents Park του Λονδίνου, οργανώνοντας ειδική φωτογράφιση σαν να επρόκειτο για ζωντανό άνθρωπο. Δεν έλειψαν εκείνοι που θέλησαν να φωτογραφηθούν δίπλα στην κέρινη Μπιγιονσέ, που λέγεται ότι είναι πολύ πιο επιτυχημένη από εκείνη που είχε παρουσιάσει το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Χόλιγουντ, και που είχε χαρακτηριστεί αποτυχημένο εγχείρημα.

Η Μπιγιονσέ έρχεται τώρα να εμπλουτίσει τη συλλογή του διάσημου, στο είδος του, μουσείου του κόσμου και να προκαλέσει και πάλι μια μεγάλη δημοσιότητα. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι ίδιοι οι υπάλληλοι του Μουσείου πόζαραν δίπλα στο ομοίωμα, προτείνοντας την πιο απλή και εύλογη διαφήμιση για τη νέα δημιουργία.

Η κέρινη Μπιγιονσέ κρατάει μικρόφωνο και φοράει πέρλες, δικτυωτό καλσόν και χρυσά μποτάκια. Στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί εμφανίστηκε σαν να χόρευε ανάμεσα στις χήνες του καταπράσινου, λονδρέζικου πάρκου. Τότε, έγινε ένας συναγερμός ανάμεσα στους φαν της που συναγωνίστηκαν ποιος θα βγάλει την πρώτη selfie!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή