ΚΟΣΜΟΣ

Υποψία απειλής κατά του Ομπάμα ερευνούν οι αρχές των ΗΠΑ

ypopsia-apeilis-kata-toy-ompama-ereynoyn-oi-arches-ton-ipa-2041732

Οι αρχές της πολιτείας του Κονέκτικατ, ερευνούν μια πιθανή απειλή κατά του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ανέφεραν τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του αμερικανού προέδρου, εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: « Έχουμε λάβει πληροφορίες από τις αρχές επιβολής του νόμου, σχετικά με ένα ύποπτο άτομο και όχημα. Εργαζόμαστε με τους τοπικούς εταίρους μας της επιβολής του νόμου για να καθορίσουμε την εγκυρότητα των πληροφοριών».

Η εφημερίδα του Κονέκτικατ Hartford Courant, ανέφερε ότι η πολιτειακή αστυνομία ερευνά για έναν άνδρα για τον οποία εκφράζεται η υποψία απειλής εναντίον του προέδρου Ομπάμα και ο οποίος οδηγεί ένα ασημένιο Volkswagen Jetta. Ο Ομπάμα είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στο Ρόντ Άιλαντ την Παρασκευή το βράδυ ( ώρα δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών) για να μετάσχει σε ένα έρανο υπέρ της χρηματοδότησης του Δημοκρατικού Κόμματος. Δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα ή την απειλή κατά του αμερικανού προέδρου.