Δυο νεκροί από έκρηξη αερίου σε προάστιο του Άμστερνταμ

Δυο νεκροί από έκρηξη αερίου σε προάστιο του Άμστερνταμ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν δεκαπέντε τραυματίστηκαν και δυο αγνοούνται από έκρηξη αερίου και τη φωτιά που ακολούθησε σε ένα κτίριο στο Ντιεμέν, ένα προάστιο του Άμστερνταμ, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία της ολλανδικής πόλης.

«Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο αγνοούνται» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Γερόεν Ναν εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Άμστερνταμ. «Δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι έξι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο» πρόσθεσε.

Η έκρηξη σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες και ήταν πολύ ισχυρή όπως ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία που σημείωσε ότι δεκάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το κτίριο μετά την έκρηξη.

Στο ισόγειο του κτιρίου ήταν σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης όταν σημειώθηκε η έκρηξη είπε ο Ναν. «Πρόκειται για έκρηξη αερίου, αλλά δεν ξέρουμε τι την προκάλεσε» συμπλήρωσε. Όπως είπε δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να διεξαχθεί έρευνα για τα αίτια της έκρηξης καθώς ο χώρος δεν έχει εξασφαλιστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή