Σε εξέλιξη η επέμβαση του Ν. Αναστασιάδη στην καρδιά

Σε εξέλιξη η επέμβαση του Ν. Αναστασιάδη στην καρδιά

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η χειρουργική επέμβαση διόρθωσης μιτροειδούς βαλβίδας της καρδιάς του Προέδρου της Κύπρου, Νικου Αναστασιάδη.

Από τη μια το μεσημέρι ο κ. Αναστασιάδης εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ οι γιατροί διαβουλεύτηκαν για τον τρόπο που θα χειριστούν την κατάσταση αφού υπάρχει το ενδεχόμενο αντικατάστασης της μιτροειδούς βαλβίδας.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης.έγραψε: «Μόλις ξεκίνησε η χειρουργική επέμβαση του Προέδρου Αναστασιάδη. Με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά. Γερός και δυνατός Πρόεδρε».

Τηλεφώνημα από Μπάιντεν

Με ένα θερμό τηλεφώνημα ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ευχήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο Mount Sinai, καλή επιτυχία στη σημερινή επέμβαση και περαστικά. Το τηλεφώνημα έγινε αργά χθες το απόγευμα και είχε κοινωνικό και προσωπικό χαρακτήρα.

Το νοσοκομείο επισκέφθηκε στις 8 το βράδυ κι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη, όπου είχε μεταβεί για την συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Πάπα Φραγκίσκο.

Ωστόσο καθώς εκείνη την ώρα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υποβαλλόταν σε ιατρικές εξετάσεις, συναντήθηκε με την πρώτη κυρία, Αντρη Αναστασιάδη και έδωσε τις ευχές και τις ευλογίες του. «Ήλθαμε κατ’ ευθείαν από το αεροδρόμιο εδώ για να πούμε το καλησπέρα και να τον διαβεβαιώσουμε ότι είμεθα εν προσευχή, όχι μόνο την ώρα αυτή, αλλά συνεχώς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή