ΗΠΑ: Τουλάχιστον 30 τραυματίες από σύγκρουση τρένου με φορτηγό κοντά στο Λος Άντζελες

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 30 τραυματίες από σύγκρουση τρένου με φορτηγό κοντά στο Λος Άντζελες

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν μια αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με φορτηγό σε μια ισόπεδη διάβαση κοντά στο Λος Άντζελες.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5:45 το πρωί, τοπική ώρα (15:45 ώρα Ελλάδας) κοντά στην πόλη Όξναρντ, που απέχει 100 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του φορτηγού ο οποίος προφανώς εγκατέλειψε το όχημά του λίγα λεπτά πριν από τη σύγκρουση. Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνονται πολλά εκτροχιασμένα βαγόνια, πεσμένα δίπλα στις ράγες ενώ το φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το τρένο κατευθυνόταν στο Λος Άντζελες και μετέφερε πολλούς επιβάτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων πήγαιναν στη δουλειά τους. Είχε αναχωρήσει λίγα λεπτά νωρίτερα από την Ιστ Βεντούρα, μια κοινότητα που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο του ατυχήματος, ανάμεσα στη Σάντα Μπάρμπαρα και το Μαλιμπού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή