Δύο νεκροί από την κακοκαιρία στην Ιταλία

Δύο νεκροί από την κακοκαιρία στην Ιταλία

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή κακοκαιρία με ανέμους που ξεπερνούν σε ταχύτητα τα 180 χιλιόμετρα την ώρα προκάλεσε το θάνατο δύο ανθρώπων, καθώς και σημαντικές καταστροφές στην Ιταλία, ανακοίνωσαν σήμερα διάφορες τοπικές αρχές.

Μία γυναίκα σκοτώθηκε από πτώση δένδρου κοντά στο Ούρμπινο, στην Εμίλια-Ρομάνα, ενώ ένας άνδρας σκοτώθηκε στο τιμόνι του αυτοκινήτου του όταν αυτό χτυπήθηκε από βράχο στην περιοχή της Λούκα, στην Τοσκάνη.

Στη Γένοβα ο δήμος έκλεισε τα πάρκα, τους δημόσιους κήπους και τα κοιμητήρια, ενώ απαγόρευσε σε την κυκλοφορία των δίτροχων.

Εξάλλου, στην Τοσκάνη, πολλά σχολεία έκλεισαν καθώς καταγράφηκαν άνεμοι με ταχύτητα 150 χιλιομέτρων την ώρα. Στη Σαρδηνία λιμάνια παρέμειναν αποκλεισμένα εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων που δημιούργησαν κύματα ύψους επτά μέτρων. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ο καιρός πρόκειται να βελτιωθεί από αύριο, Παρασκευή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή