Αεροπλάνο έπεσε σε περίφραξη

Αεροπλάνο έπεσε σε περίφραξη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το αεροδρόμιο Λαγκουάρντια της Νέας Υόρκης έκλεισε χθες για λίγες ώρες, λόγω ενός «περιστατικού που σημειώθηκε μ’ ένα αεροσκάφος». Ενα επιβατικό αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης, σύμφωνα με τους πυροσβέστες, και προσέκρουσε σε τμήμα της περίφραξης. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι υπάρχουν κάποιοι ελαφρά τραυματίες. Την ώρα του ατυχήματος χιόνιζε στη Νέα Υόρκη και η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη.

Εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος της πόλης της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι δεν διαθέτει πληροφορίες για την ύπαρξη τραυματιών. Το αεροσκάφος Delta 1086, με 125 επιβαίνοντες, πραγματοποιούσε την πτήση Ατλάντα – Νέα Υόρκη και εξήλθε της πίστας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσγείωσης, διευκρίνισε η εταιρεία Delta, σε ανακοίνωσή της. Οι επιβάτες κατάφεραν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος με τη βοήθεια των τσουληθρών έκτακτης ανάγκης κι έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, προσέθεσε η Delta.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή