Μακριά από φλας η νεογέννητη πριγκίπισσα Σάρλοτ

Μακριά από φλας η νεογέννητη πριγκίπισσα Σάρλοτ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΝΔΙΝΟ. Εκκληση προς φωτογράφους εφοδιασμένους με τηλεφακούς να αφήσουν στην ησυχία της τη νεογέννητη Σάρλοτ και τους ίδιους στην εξοχική κατοικία τους στο Ανμερ Χολ απηύθυναν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ. Προειδοποιητικές επιστολές υπογεγραμμένες από το ζευγάρι διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ από την αστυνομία του Νόρφολκ. Οσο ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βρίσκονται στην κατοικία «έχουν μία λογική προσδοκία για σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής», αναφέρεται στο σχετικό κείμενο που ζητεί τερματισμό των ενεργειών παρενόχλησης. «Στο παρελθόν υπήρξε μεγάλος αριθμός παραβιάσεων της ιδιωτικής ζωής της βασιλικής οικογένειας, κυρίως από επαγγελματίες φωτογράφους με τηλεφακούς» επισημαίνεται.

Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτ γέννησε το Σάββατο και το όνομα της νεαρής πριγκίπισσας είναι Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα, προς τιμήν της προγιαγιάς της μικρής και της δημοφιλούς πρόωρα χαμένης γιαγιάς της. Η Νταϊάνα σκοτώθηκε το 1997 στο Παρίσι σε αυτοκινητικό δυστύχημα έπειτα από καταδίωξη του αυτοκινήτου της από φωτογράφους. Εκτοτε ο Ουίλιαμ λέγεται ότι τρέφει απέχθεια για τους επαγγελματίες φωτογράφους. Το 2012 το περιοδικό Closer είχε δημοσιεύσει τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ στη διάρκεια των διακοπών της μαζί με τον Ουίλιαμ στη Γαλλία. Το ζευγάρι έχει ήδη θωρακίσει το πρώτο παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ από τις κάμερες και μάλιστα απείλησε να μηνύσει φωτογράφο που ακολουθούσε τον μικρό και την γκουβερνάντα του στο πάρκο.

Στο μεταξύ ο πρίγκιπας Χάρι, αδερφός του Ουίλιαμ, ο οποίος ολοκλήρωσε χθες τη θητεία του στην Αυστραλία με μία συνέντευξη Τύπου, είπε ότι ανυπομονεί να συναντήσει την ανιψιά του, αφού έλειπε τη μέρα της γέννησης. Οπως εξήγησε επιστρέφει με μία βαλίτσα γεμάτη δώρα που του έδωσαν στο Σίδνεϊ όσοι θέλησαν να ευχηθούν στη νεογέννητη πριγκίπισσα. «Ανυπομονώ να τη δω, είναι όμορφη», είπε. Η γέννηση της Σάρλοτ σημαίνει ότι ο Χάρι είναι πλέον πέμπτος στη σειρά διαδοχής. Ο 30χρονος πρίγκιπας μετέβη επίσης σε νοσοκομείο της πόλης για να επισκεφτεί Βρετανό αξιωματικό, ο οποίος υποβάλλεται σε εγχείρηση τοποθέτησης προσθετικών μελών. Ο υπολοχαγός Αλι Σπέρινγκ έχασε και τα δύο πόδια του στο Αφγανιστάν, όπου είχε υπηρετήσει και ο Χάρι.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή