Το αυτοκίνητο με αριθμούς

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

3.500 κυβ. εκ. θα είναι τελικά ο κυβισμός του νέου κινητήρα twin turbo V-6 που θα τοποθετηθεί στην επόμενη γενιά του Hond NSX. Το NSX έχει «χτιστεί» πάνω σε καινοτόμο χωροδικτύωμα πολλαπλών υλικών προσφέροντας υψηλή ακαμψία και ελαφρύ βάρος. Πέρα από την παγκόσμια πρωτιά της τεχνολογίας χύτευσης με καλούπι που αποσυντίθεται, το NSX χρησιμοποιεί κολώνα Α από ατσάλι υψηλής αντοχής τρισδιάστατης διαμόρφωσης που προσφέρει κορυφαία ακαμψία και ακριβείς ανοχές. Επίσης 10 αερόψυκτους εναλλάκτες θερμότητας για ψύξη της εμπρός μονάδας δύο μοτέρ – Twin-Motor Unit (TMU), του twin-turbo V6 κινητήρα, του πίσω ηλεκτροκινητήρα άμεσης εμπλοκής και του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 9 σχέσεων – Dual Clutch Transmission (DCT).

24.000.000 αυτοκίνητα Kadett και Astra έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα, αποτελώντας τον πυρήνα της γκάμας Opel εδώ και οκτώ δεκαετίες. Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (17-27 Σεπτεμβρίου 2015) θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το 11ης γενιάς Astra που δημιουργήθηκε από λευκό φύλλο χαρτιού. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Opel, το νέο Astra θα είναι το πρώτο νέο μοντέλο Opel το οποίο θα λανσαριστεί με τη μοναδική υπηρεσία OnStar της μάρκας που θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για άμεση βοήθεια 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

578 εφευρέσεις έχει να επιδείξει η Mercedes-Benz στην πολύχρονη ιστορία της και δικαίως έχει βραβευτεί ως η «πιο καινοτόμος μάρκα της τελευταίας δεκαετίας». Στις εξέχουσες καινοτομίες συγκαταλέγονται το Distronic Plus με Stop&Go Pilot, το οικονομικό σύστημα κίνησης του S 400 HYBRID και η ανάρτηση Magig Body Control. Στις καινοτομίες της κατηγορίας «Πιο καινοτόμος premium μάρκα» περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και η τεχνολογία εξισορρόπησης κλίσης σε στροφές της S-Class Coupé, οι προβολείς LED Multibeam στη CLS και η συνολική φιλοσοφία της CLA Shooting Brake, η οποία συνδυάζει την ομορφιά ενός Coupé με τα πρακτικά οφέλη ενός στέισον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή