Πέθανε απο καρκίνο ο γιός του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ

Πέθανε απο καρκίνο ο γιός του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν ΙΙΙ, πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ των ΗΠΑ και μεγαλύτερος γιός του Αντιπροέδρου Τζόζεφ Μπάιντεν, πέθανε απο καρκίνο στον εγκέφαλο σε ηλικία 46 ετών. Είχε περάσει πάνω απο μία βδομάδα νοσηλευόμενος στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Ουόλτερ Ριντ, έξω από την Ουάσινγκτον. και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με ανακοίνωση του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

"Με σπασμένες καρδιές ανακοινώνουμε τον θάνατο του συζύγου, αδελφού και γιού μας, Μπό, μετά απο μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου την οποία έδωσε με την ίδια ακεραιότητα, το ίδιο κουράγιο και την ίδια δύναμη που έδειξε σε όλη τη ζωή του…"

Έπειτα από οκτώ χρόνια στον θώκο του υπουργού Δικαιοσύνης της πολιτείας Ντέλαγουερ, ο Μπάιντεν είχε προσληφθεί από την δικηγορική εταιρεία Grant & Eisenhofer, η οποία ειδικεύεται σε επενδυτικά θέματα, νωρίτερα φέτος.

Είχε υπηρετήσει για έναν χρόνο στο Ιράκ, με βαθμό λοχαγού. Το 2014 είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ένα ιατρικό κέντρο που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση του καρκίνου στο Τέξας. Είχε υποστεί ένα σχετικά ήπιο εγκεφαλικό επεισόδιο το 2010.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή