Την δημαρχία του Λονδίνου διεκδικεί ο πρώην ποδοσφαιριστής Σολ Κάμπελ

Την δημαρχία του Λονδίνου διεκδικεί ο πρώην ποδοσφαιριστής Σολ Κάμπελ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την δημαρχία του Λονδίνου επιβεβαίωσε την Δευτέρα ο Σολ Κάμπελ, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής που έχει στραφεί πλέον στην πολιτική, προσχωρώντας στο Συντηρητικό Κόμμα.

O Κάμπελ υποστήριξε «μπορεί να φέρει κάτι διαφορετικό» στην πόλη αν κερδίσει το χρίσμα των Συντηρητικών, οι οποίοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη ποιον θα επιλέξουν ως υποψήφιό τους για την βρετανική πρωτεύουσα. Αναγνώρισε, πάντως, ότι δεν αποτελεί το φαβορί.

«Φέρνω κάτι καινούριο. Προέρχομαι από την εργατική τάξη, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα για μένα, όμως εργάσθηκα σκληρά», υπογράμμισε ο ίδιος, 40 ετών σήμερα.

Πάντως, δεδομένων των μεγάλων αντιδράσεων που προκάλεσε το 2001 η μεταγραφή του από την Τότεναμ στην μισητή συμπολίτισσα Αρσεναλ, δύσκολα ο πρώην διεθνής άσος θα βρει υποστήριξη από οπαδούς των «σπιρουνιών», που τον είχαν χαρακτηρίσει «Ιούδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή