Αγρια δολοφονία μητέρας με ύποπτο τον γιο της

Αγρια δολοφονία μητέρας με ύποπτο τον γιο της

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δίωξη για τον θάνατο της μητέρας του, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη με 131 μαχαιριές στο διαμέρισμά της, στο νοτιοανατολικό προάστιο Κρετέιγ, μερικά χιλιόμετρα από το Παρίσι, αντιμετωπίζει ένας άνδρας ηλικίας 29 ετών στη Γαλλία, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν στη δημοσιότητα τοπικές δικαστικές πηγές. Το 57χρονο θύμα δολοφονήθηκε το Σάββατο 18 Ιουλίου, αργά το απόγευμα. Ο νεαρός γιος της άτυχης γυναίκας θεωρήθηκε αμέσως ο βασικός ύποπτος για τον φρικτό φόνο της μητέρας του, αφού εθεάθη να πηδά το μοιραίο βράδυ από το παράθυρο του διαμερίσματός της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο αργότερα από την αστυνομία.

Η νεκροτομή έδειξε ότι το θύμα υπέστη 131 τραύματα από μαχαίρι και υπέκυψε λίγα λεπτά αργότερα από τη δολοφονική επίθεση, όπως διευκρίνισε η δικαστική πηγή. Ο 29χρονος Γάλλος είχε καταδικασθεί ξανά στο παρελθόν για βίαιες επιθέσεις με επιβαρυντικές περιστάσεις και είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική ημέρες πριν προβεί στην εγκληματική ενέργεια που κόστισε τη ζωή της μητέρα του, καθώς πάσχει από σχιζοφρένεια.

Οι εμπειρογνώμονες αποκάλυψαν, επίσης, ότι ο ύποπτος φέρεται να διέπραξε τον φόνο ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις Αρχές κατά την προκαταρκτική έρευνα. «Σκοπός των Αρχών σε αυτό το στάδιο είναι να προσδιορισθεί ο βαθμός της ποινικής του ευθύνης», δήλωσε η ίδια δικαστική πηγή, σχετικά με την ποινή που θα επιβληθεί στον δράστη, δεδομένης της πάθησής του. Αφού συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία, ο 29χρονος έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο, όπου τελεί υπό μόνιμη φρούρηση και ψυχιατρική παρακολούθηση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή