ΗΠΑ: Υποψήφιος πρόεδρος των ρεπουμπλικάνων ψήνει μπέικον στην κάννη πυροβόλου

ΗΠΑ: Υποψήφιος πρόεδρος των ρεπουμπλικάνων ψήνει μπέικον στην κάννη πυροβόλου

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πώς να μαγνητίσεις το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων όταν είσαι ένας από τους 17 υποψήφιους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο; Τρεις ημέρες πριν από την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση των προκριματικών εκλογών για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ δε βρήκε κάτι καλύτερο να κάνει από το να ψήσει μπέικον στην… κάννη ενός πυροβόλου όπλου.

Μπροστά στην πληθώρα αντιπάλων του συντηρητικού κόμματος που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2016 και για να αντιμετωπίσουν το «φαινόμενο» Ντόναλντ Τραμπ, που καταφέρνει και προσελκύει συνεχώς την προσοχή των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης με τις εμπρηστικές του δηλώσεις, οι Ρεπουμπλικανοί υποψήφιοι εφευρίσκουν διάφορους τρόπους για να παρουσιαστούν στους ψηφοφόρους.

Σε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, ο Τεξανός γερουσιαστής δεν επέλεξε να μιλήσει για ένα θέμα που βρίσκεται στην ατζέντα της προεκλογικής εκστρατείας:

«Υπάρχουν λίγα πράγματα που εκτιμώ περισσότερο από το να μαγειρεύω μπέικον για την οικογένειά μου τα Σαββατοκύριακα» περιγράφει στην αρχή του βίντεο.

«Στο Τέξας το ψήνουμε λίγο διαφορετικά» τονίζει υπό τις νότες μιας μουσικής από ταινία δράσης.

Κατόπιν βλέπουμε τον υποψήφιο ηλικίας 44 ετών να τυλίγει το μπέικον γύρω από την κάνη ενός ημιαυτόματου τουφεκιού, να το καλύπτει με αλουμινόχαρτο κι έπειτα να πυροβολεί κατά ριπάς εναντίον ενός στόχου αδειάζοντας δύο γεμιστήρες.

«Το λίπος αποβάλλεται» υποστήριξε ο Τεντ Κρουζ που δεν κρύβει την ικανοποίησή του που η θερμότητα από την κάννη του όπλου έψησε το μπέικον.

Ο Τεντ Κρουζ δεν είναι ο μόνος από τους υποψηφίους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ της Πέμπτης, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ένα απίθανο βίντεο.

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ για παράδειγμα πρόσφατα επιχείρησε να τραβήξει την προσοχή με ένα βίντεο όπου εμφανίζεται να σκίζει τις 70.000 σελίδες του φορολογικού κώδικα.

Στο τέλος του βίντεο του Τεντ Κρουζ, ο γερουσιαστής δοκιμάζει το μπέικον με ένα πλαστικό πιρούνι και λέει «μπέικον πολυβόλου». Έπειτα ξεσπά σε γέλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή