Σε τηλεοπτική σειρά θα εμφανιστεί ο Ομπάμα

Σε τηλεοπτική σειρά θα εμφανιστεί ο Ομπάμα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα δοκιμάσει τις ικανότητες επιβίωσής του στην άγρια φύση καθώς θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Running Wild που διαδραματίζεται στην Αλάσκα και θα προβληθεί αργότερα φέτος από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ο Ομπάμα θα είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που θα συμμετάσχει στο σόου αυτό, στο οποίο ο Βρετανός παρουσιαστής Μπίαρ Γκριλς οδηγεί διασημότητες σε απομονωμένα δάση και βουνά.

Το NBC έκανε την άνακοίνωση αυτή την ίδια ημέρα που ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκίνησε την τριήμερη επίσκεψή του στην Αλάσκα όπου θα έχει επαφές και συζητήσεις για την κλιματική αλλαγή. Σύμφωνα με το δίκτυο, ο Ομπάμα και ο Γκριλς θα συναντηθούν για να παρατηρήσουν τις επιπτώσεις τις κλιματικής αλλαγής στην περιοχή.

Ηθοποιοί όπως ο Μπεν Στίλερ και η Κέιτ Γουίνσλετ έχουν ακολουθήσει τον Γκριλς –που είναι πρώην στρατιώτης των Βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων (SAS)– στις επικίνδυνες αποστολές του που δοκιμάζουν τις διανοητικές και σωματικές ικανότητες των παικτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή