Φάρσα το τηλεφώνημα Πούτιν στον Ελτον Τζον

Φάρσα το τηλεφώνημα Πούτιν στον Ελτον Τζον

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν στις αρχές της εβδομάδας έγινε γνωστό ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, τηλεφώνησε στον Ελτον Τζόν για να συζητήσουν περί δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, πολλοί σκέφτηκαν ότι η είδηση είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Κι όπως αποδείχθηκε, είχαν δίκιο. Δύο ρώσοι φαρσέρ δήλωσαν την Τετάρτη ότι το όλο θέμα δεν ήταν παρά μία πλάκα.

Ο Βλαντίμιρ Κρασνόφ και ο Αλεξέι Στολιάροφ ανέλαβαν την ευθύνη για την φάρσα πρώτα μέσω της εφημερίδας Komsomolskaya Pravda και στη συνέχεια εμφανίστηκαν σε κωμική τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία παίχτηκε και η τηλεφωνική συζήτηση με τον διάσημο αμερικανό μουσικό. Το δίδυμο είναι γνωστό για τις φάρσες που κάνει σε διασημότητες, πολιτικούς- ακόμα και στον Πατριάρχη της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

"Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη" δήλωσε στην εκπομπή ο Κρασνόφ, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Πούτιν. Αυτό που δεν αποκάλυψε είναι ο τρόπος με τον οποίο βρήκε το τηλέφωνο του Ελτον Τζόν. 

"Αγαπώ την Ρωσ΄θα. Είναι μέρος της ζωής μου από το 1979 και θέλω να κάνω ο,τι μπορώ για να βελτιώσω την κατάσταση εκεί…" λέει μία φωνή που ακούγεται σαν του Ελτον Τζόν στην ηχογράφηση. Εκπρόσωποι του διάσημου μουσικού δεν έχουν απαντήσει αν η ηχογράφηση είναι αυθεντική.

Ο Ελτον Τζόν πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram ότι μίλησε με τον κ. Πούτιν και η είδηση αναδημοσιεύτηκε παγκοσμίως την Τρίτη. Λίγο αργότερα, όμως, ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου, Ντιμίτρι Πεσκόβ δήλωσε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έγινε τέτοια συζήτηση και κάλεσε τους φαρσέρ να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ελτον Τζον, ο οποίος χαίρει σεβασμού στην Ρωσία. "Ο κ. Πούτιν είναι έτοιμος να μιλήσει με τον κ. Τζον αν του ζητηθεί", πρόσθεσε ο Πεσκόβ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή