Το Βατικανό διαψεύδει την πληροφορία ότι ο πάπας διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι

Το Βατικανό διαψεύδει την πληροφορία ότι ο πάπας διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδεται από το Βατικανό ιταλικό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο πάπας Φραγκίσκος έχει διαγνωστεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο.

«Ο πάπας πραγματοποιεί τις δραστηριότητές του εντατικά όπως πάντα. Είναι πολύ ανεύθυνη η διασπορά αβάσιμων ειδήσεων και ανάξια προσοχής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Βατικανού Φεντερίκο Λομπάρντι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Quotidiano Nazionale, ενός εθνικού εντύπου με έδρα την κεντρική Ιταλία, Ιάπωνας γιατρός και η ομάδα του μεταφέρθηκαν μυστικά από την Τοσκάνη στο Βατικανό, με ελικόπτερο που έφερε την κίτρινη και λευκή σημαία του Βατικανού, για να εξετάσουν τον πάπα πριν από λίγους μήνες.

Η εφημερίδα έγραψε ότι ο Αργεντίνος ποντίφικας διαγνώστηκε με έναν «μικρό, σκουρόχρωμο όζο στον εγκέφαλο», ο οποίος είναι ιάσιμος.

Ο πάπας δείχνει καλά στην υγεία του τους τελευταίους μήνες παρά τους πόνους στα πόδια εξαιτίας της ισχιαλγίας από την οποία υποφέρει, για την οποία υποβάλλεται τακτικά σε φυσιοθεραπεία στο Βατικανό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή