Παραδέχθηκε ότι βίασε και στραγγάλισε 4χρονο αγόρι

Παραδέχθηκε ότι βίασε και στραγγάλισε 4χρονο αγόρι

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Ενα ακόμη αγοράκι, τον εξάχρονο Ελίας, που είχε εξαφανιστεί καθώς έπαιζε έξω από το σπίτι του στο Πότσνταμ τον Ιούλιο, παραδέχθηκε χθες ότι σκότωσε ο 32χρονος Σίλβιο Σ. Ο 32χρονος προχθές είχε περιγράψει στις Αρχές ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και εν συνεχεία στραγγαλίσει τον 4χρονο Μοχάμεντ, τον οποίο είχε απαγάγει από την ουρά του γραφείου καταγραφής προσφύγων στο Βερολίνο. Χθες, οι Αρχές αναζητούσαν το πτώμα του Ελίας στον μικρό κοινοτικό κήπο που καλλιεργούσε ο δολοφόνος, ακολουθώντας το σκίτσο που ο ίδιος σχεδίασε για να τους υποδείξει το σημείο. Νωρίτερα είχαν εντοπίσει το πτώμα του Μοχάμεντ στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του 32χρονου.

To αγοράκι είχε εξαφανιστεί την 1η Οκτωβρίου και οι κάμερες παρακολούθησης τον είχαν δείξει να απομακρύνεται καθώς ένας άνδρας τον κρατούσε από το χέρι. Μαρτυρίες αργότερα ανέφεραν ότι ο ίδιος άνδρας είχε θεαθεί κατ’ επανάληψη να τριγυρίζει στην ουρά έξω από την υπηρεσία προσφύγων LaGeSo, πιθανώς αναζητώντας ευάλωτα παιδιά. Οι γείτονες του Σίλβιο Σ. περιγράφουν τον 32χρονο ως «ντροπαλό, σχεδόν φοβισμένο» και υποστηρίζουν ότι δεν είχε ποτέ σχέση με κοπέλα. Αποφασιστικό ρόλο στον εντοπισμό του διαδραμάτισε η μαρτυρία των γονέων του, μετά την πρόσφατη δημοσίευση του δεύτερου βίντεο από άλλη κάμερα, που έδειχνε πιο καθαρά το πρόσωπό του.

Ο Μοχάμεντ ζούσε στη Γερμανία εδώ κι ένα χρόνο, ενώ την ημέρα της εξαφάνισής του περίμενε στην ουρά με τη μητέρα του και τις αδελφές του προκειμένου να πάρουν το επίδομά τους ως πρόσφυγες. Ο 32χρονος παραδέχθηκε ότι κακοποίησε το παιδί και ότι εν συνεχεία το στραγγάλισε επειδή δεν σταματούσε να κλαίει. Εδωσε λιγότερες λεπτομέρειες για τον 6χρονο Ελίας, καθώς, όπως είπαν οι αστυνομικοί, προς το τέλος της κατάθεσής του ήταν πολύ ολιγόλογος.

Η αστυνομία διερευνά εάν ο ίδιος άνδρας έχει σχέση με την εξαφάνιση της 5χρονης Ινγκα που εξαφανίστηκε τον Μάιο στη Σαξονία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή