«Οι τρομοκράτες ήταν σιωπηλοί και πυροβολούσαν αδιακρίτως»

«Οι τρομοκράτες ήταν σιωπηλοί και πυροβολούσαν αδιακρίτως»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός ραδιοφωνικού παραγωγού που βρισκόταν στο εσωτερικό του θεάτρου Μπατακλάν. Ο Ζυλιέν Πιρς μιλώντας στο CNN έκανε λόγο για δύο ενόπλους που άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως το πλήθος.

«Είδα δύο τρομοκράτες με καλάσνικοφ ΑΚ-47 να μπαίνουν στον χώρο της συναυλίας και να πυροβολούν. Ο κόσμος ούρλιαζε και όλοι είχαν πέσει στο πάτωμα. Ηταν δέκα τρομακτικά λεπτά που όλοι είχαν ξαπλώσει στο έδαφος καλύπτοντας το κεφάλι τους», δήλωσε ο Ζυλιέν Πιρς και πρόσθεσε: «Ακούσαμε τόσους πολλούς πυροβολισμούς και οι τρομοκράτες ήταν πολύ ψύχραιμοι και αποφασισμένοι, όπλισαν τρεις με τέσσερις φορές».

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός συνεχίζοντας την περιγραφή του είπε: «Δεν φώναξαν οτιδήποτε, δεν είπαν το παραμικρό. Φορούσαν μαύρα ρούχα και εκτελούσαν τον κόσμο. Ευτυχώς εγώ βρισκόμουν στο μπροστινό μέρος της σκηνής».

Μάλιστα βγαίνοντας από το θέατρο περιγράφει ότι είδε τουλάχιστον 25 πτώματα. Βρήκα ένα μικρό κορίτσι, μια έφηβη που αιμορραγούσε κι έτρεξα μαζί της περίπου για απόσταση 200 μέτρων και στη συνέχεια την έβαλα σε ένα ταξί και είπα στον οδηγό να την πάει στο νοσοκομείο».

Ο Πιρς κατέληξε λέγοντας ότι κατάφερε να δει το πρόσωπο ενός τρομοκράτη. «Ηταν πολύ νέος, γύρω στα 20 το πολύ 25 ετών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή