Ντ. Μπέκαμ: Ο «πλέον σέξι εν ζωή άνδρας»

Ντ. Μπέκαμ: Ο «πλέον σέξι εν ζωή άνδρας»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τον επίζηλο τίτλο του «πλέον σέξι εν ζωή ανδρός» κέρδισε χθες –επάξια– από ειδική επιτροπή του αμερικανικού περιοδικού «People» ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, για να ενταχθεί σε επίλεκτο κλαμπ στο οποίο ανήκουν ήδη ο ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ και λίγοι ακόμη άνδρες.

Η ανακοίνωση της βράβευσης του Μπέκαμ έγινε κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εκπομπής του Τζίμι Κίμελ στο εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό δίκτυο ABC των ΗΠΑ, με τον παρουσιαστή να αποκαλύπτει το εξώφυλλο του περιοδικού με το πρόσωπο του Μπέκαμ.

Μιλώντας λίγα λεπτά αργότερα στο κοινό της εκπομπής, μέσω ζωντανής τηλεοπτικής σύνδεσης, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είπε: «Πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της σταδιοδρομίας μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τους γονείς μου, που με έφεραν στον κόσμο. Θα ήθελαν επίσης να ευχαριστήσω τον κομμωτή μου, τον στυλίστα μου και το Photoshop», είπε ο πάλαι ποτέ άσος του ποδοσφαίρου, επιδεικνύοντας απροσδόκητο χιούμορ.

Η εφαρμογή των ηλεκτρονικών υπολογιστών Photoshop είναι, άλλωστε, ικανή να μεταμορφώσει οποιονδήποτε άνδρα σε Μπέκαμ και οποιαδήποτε γυναίκα σε καλλονή.

Πριν από την ανακοίνωση του ονόματος του Μπέκαμ, ο οικοδεσπότης Τζίμι Κίμελ έπαιξε παιχνίδι με το κοινό, καλώντας τους καλεσμένους του να μαντέψουν ποιος ήταν ο νικητής.

Παρότι ουδείς μάντεψε το όνομα του Μπέκαμ, ο Κίμελ είχε ήδη αποκαλύψει ότι ο νικητής είχε κάποτε τα μαλλιά του κότσο, είχε γίνει τραγούδι από την Τέιλορ Σουίφτ, δεν είχε φυλακισθεί ποτέ και διέθετε δύο τατουάζ. «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σέξι. Μ’ αρέσει να ντύνομαι καλά, αλλά δεν με θεωρώ σύμβολο ομορφιάς», είπε ο Μπέκαμ. Ως δώρο, ο Μπέκαμ εξασφάλισε από τον Κίμελ έναν μικρό καθρέφτη, απόλυτο σύμβολο ναρκισσισμού.

Πριν από τον Μπέκαμ, το βραβείο του περιοδικού έχει δοθεί σε άλλους ευειδείς άνδρες, όπως τον Μπράντλεϊ Κούπερ, τον Ματ Ντέιμον, τον Χάρισον Φορντ, τον Μπραντ Πιτ, τον Τομ Κρουζ και τον Μελ Γκίμπσον, μεταξύ άλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή