Πέντε τραυματίες από έκρηξη στο μετρό της Κωνσταντινούπολης

Πέντε τραυματίες από έκρηξη στο μετρό της Κωνσταντινούπολης

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σε έκρηξη από αυτοσχέδια βόμβα που σημειώθηκε χθες κοντά στο μετρό της Κωνσταντινούπολης. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε περάσει από τον αυτοκινητόδρομο βαν της αστυνομίας, το οποίο, σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan, μπορεί να ήταν ο στόχος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο εκκωφαντικός κρότος αποδόθηκε σε δυσλειτουργία μετασχηματιστή. Δημοτικός υπάλληλος δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι τα δρομολόγια ανεστάλησαν στον σταθμό Μπαϊραμπάσα μετά τον δυνατό θόρυβο που ακούστηκε.

Πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή, που είναι μια κατοικημένη βιομηχανική γειτονιά στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης. Το πρακτορείο «Ανατολή» μετέδωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα πέρασμα κοντά στη στάση του μετρό. Αν και το μετρό της Κωνσταντινούπολης είναι κυρίως υπόγειο, σε κάποια σημεία είναι και υπέργειο, συμπεριλαμβανομένου του σταθμού Μπαϊραμπάσα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή