Ακιντζί: «Να εγκαθιδρυθεί το 2016 ο συνεταιρισμός»

Ακιντζί: «Να εγκαθιδρυθεί το 2016 ο συνεταιρισμός»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειρήνη και σταθερότητα για την Κύπρο, την περιοχή και για ολόκληρο τον κόσμο προσδοκεί ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί από το 2016, όπως ο ίδιος δήλωσε κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε σε δημοσιογράφους με την ευκαιρία του ερχομού της νέας χρονιάς.

Oπως μεταδόθηκε από τα Κατεχόμενα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης ο Μουσταφά Ακιντζί είπε ότι ο ίδιος ως «Πρόεδρος» έχει καθήκον να εργαστεί σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση.

«Χρειάζεται να πετύχουμε μια μεγάλη αλλαγή το 2016. Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε την αντίληψή μας και αντί να βλέπουμε την άλλη κοινότητα ως εχθρό, να την αντικρίζουμε ως το μέλλον μας. Εγώ απέχω από το παιχνίδι αλληλοεπίρριψης ευθυνών. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας νέος συνεταιρισμός, κατανόηση και ν` αρχίσουμε μια νέα εποχή, έτσι ώστε να σώσουμε την τ/κ νεολαία από ένα αβέβαιο μέλλον» δήλωσε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στη δεξίωση ο Τ/κ ηγέτης.

«Ας γίνουμε του χρόνου ένα από τα δύο ιδρυτικά κράτη. Ας γίνουμε μέρος του διεθνούς δικαίου. Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτή την αλλαγή» πρόσθεσε.

«Η έκκληση μου αφορά και στην ε/κ κοινότητα, με την οποία θα εγκαθιδρύσουμε τον συνεταιρισμό» συμπλήρωσε και επανέλαβε την ευχή όπως το 2016 φέρει ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή