Ο Ρ. Μέρντοχ ετοιμάζεται για το τέταρτο στεφάνι

Ο Ρ. Μέρντοχ ετοιμάζεται για το τέταρτο στεφάνι

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Bίον ανθόσπαρτον πρόκειται να ζήσουν ο μεγιστάνας των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ, και η σύντροφός του, το πρώην υπερμοντέλο Τζέρι Χολ, που συντόμως θα έλθουν εις γάμου κοινωνίαν. Βέβαια, ο Μέρντοχ δεν είναι πρωτάρης, καθώς αυτός θα είναι ο τέταρτος γάμος του, ο οποίος ανακοινώθηκε με καταχώριση στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης – όχι με άρθρα και φωτογραφίες, αλλά με μία απλή αγγελία στην σελίδα των κοινωνικών στους «Τάιμς του Λονδίνου».

Ειδικότερα, η αγγελία ανέφερε ότι «ο Ρούπερτ Μέρντοχ, πατέρας της Προύντενς, της Ελίζαμπεθ, του Λάχλαν, του Τζέιμς, της Γκρέις και της Κλόι, και η Τζέρι Χολ, μητέρα της Ελίζαμπεθ, του Τζέιμς, της Τζόρτζια και του Γκάμπριελ Τζάγκερ, έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες τους».

Ο 84χρονος πολυεκατομμυριούχος και πρόεδρος της News Corp. και της 21st Century Fox και η μέλλουσα σύζυγός του, η 59χρονη Τζέρι Χολ, πρώην μοντέλο και ηθοποιός, γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι μέσω της αδελφής του Μέρντοχ και της ανιψιάς του, ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία και σχεδόν αμέσως αρχίσαν να βγαίνουν. Τον Οκτώβριο φωτογραφήθηκαν μαζί στο τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράγκμπι, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τους «Τάιμς του Λονδίνου», το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στο Λος Αντζελες, όπου παρευρέθηκε για την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. «Φαίνεται ότι περάσαν υπέροχα αυτούς τους τελευταίους μήνες που ήταν μαζί και είναι χαρούμενοι που πρόκειται να παντρευτούν και να ζήσουν μαζί», ανέφερε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Μέρντοχ.

Ο Μέρντοχ, όπως προαναφέρθηκε, έχει παντρευτεί άλλες τρεις φορές. Χώρισε την τρίτη σύζυγό του Ουέντι Ντενγκ, μία πρώην διευθύντρια του κινεζικού καναλιού Star TV, ιδιοκτησίας Μέρντοχ, το 2013 έπειτα από 14 χρόνια γάμου. Ο μεγιστάνας δήλωνε ότι ο γάμος του είχε υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Η Χολ ήταν παντρεμένη με το Μικ Τζάγκερ των Rolling Stones για περισσότερα από 20 χρόνια, αλλά κατά τη διαδικασία του διαζυγίου αυτός ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε παντρεύτηκαν νομίμως.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατριάρχης Μέρντοχ έχει φροντίσει ώστε να αποκαταστήσει οικονομικώς όλα τα παιδιά του. Μόνο ο Τζέιμς και ο Λάχλαν, τα δύο αγόρια από τη δεύτερη σύζυγό του, ασχολούνται με την πατρική κοσμοκρατορία. Ολα, όμως, τα παιδιά έχουν από ένα γερό πακέτο μετοχών στη News Corporation.

Αλλά και οι πρώην κυρίες Μέρντοχ δεν έμειναν παραπονεμένες. Η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία ήταν παντρεμένος 32 χρόνια, έλαβε 1,7 δισ. δολάρια όταν το ζευγάρι χώρισε το 1999, ενώ η τρίτη σύζυγός του έλαβε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αξίας 44 εκατομμυρίων δολαρίων, ακίνητα αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Πεκίνο και πολλά άλλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή