Πέθανε ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν

Πέθανε ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών, ο σύζυγος και παραγωγός της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Αντζελίλ, ο οποίος ήταν αυτός που την ανακάλυψε σε ηλικία 12 ετών.

Όπως ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια, ο Αντζελίλ, έπασχε από καρκίνο ενώ το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής του Clark County δηλώνοντας πως επρόκειτο για καρκίνο του λάρυγγα.

Η γνωριμία του Αντζελίλ με την Ντιόν έγινε, όταν ο αδερφός της  έστειλε στον παραγωγό ένα ντέμο με την ανήλικη ακόμα Ντιόν να τραγουδάει το «It was only a dream», το οποίο έγραψε η μητέρα της. 

Χαρακτηριστικα ο Ρενέ Αντζελίλ, είχε αναφέρει το 1997 στους New York Times « Την άκουσα να τραγουδάει και δεν το πίστευα. Δεν ήταν ένα κλάσσικό χαριτωμένο δωδεκάχρονο. Είχε πρόβλημα με τα δόντια της αλλά το μάτια της ήταν κάτι το απίστευτο.»

Ο Ρενέ Αντζελίλ, γεννήθηκε στο Μόντρεαλ, στις 16 Ιανουαρίου το 1942 και εξελίχθηκε σε έναν εδραιωμένο «παίκτη» της βιομηχανίας του θεάματος στο Κεμπέκ. Συμμετείχε ακόμα ως τραγουδιστής  σε ποπ καναδικό συγκρότημα και πριν αναλάβει τη Σελίν Ντιόν, υπήρξε μάνατζερ της Ζινέτ Ρενό.

Ο παραγωγός  και μάνατζερ της καναδής τραγουδίστριας διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο το 1999, ωστόσο το ξεπέρασε και 2 χρόνια αργότερα απέκτησε με τη Ντιον το πρώτο τους παιδί, ενώ το 2010 έγινα γονείς για ξανά, αυτή τη φορά με δίδυμα.

O Αντζελίλ είχε και τρία παιδιά από τους δύο προηγούμενος γάμους.

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε το θάνατο του συζύγου της μέσω Twitter, «Ο Ρενέ Αντζελίλ, στα 73 του χρόνια, απεβίωσε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Λας Βέγκας, μετά από μακρά και γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η οικογένεια ζητάει να γίνει σεβαστή η προστασία της ιδιωτικής της ζωής, αυτή τη δύσκολη στιγμή. Περισσότερες λεπτομέρειες για γίνουν γνωστές αργότερα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή