Πέθανε ο βετεράνος εκφωνητής του BBC Τέρι Βόγκαν

Πέθανε ο βετεράνος εκφωνητής του BBC Τέρι Βόγκαν

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο βετεράνος εκφωνητής του BBC Τέρι Βόγκαν, ο άνθρωπος με το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο αλλά και την πιο οικεία φωνή της βρετανικής τηλεόρασης και ραδιοφώνου.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση η οικογένειά του, ο Βόγκαν πέθανε την Κυριακή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, έπειτα από μία σύντομη αλλά γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ιρλανδός παρουσιαστής άρχισε την καριέρα του ως παρουσιαστής στο κρατικό κανάλι της Ιρλανδίας (RTE) πριν ενταχθεί στο δυναμικό του BBC το 1966. Είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός χάρη στην πρωϊνή του εκπομπή στο ραδιόφωνο 2 του BBC επί σειρά ετών αλλά και την ετήσια «κάλυψη» του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision από το 1980 έως το 2008.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, δήλωσε για τον θάνατο του Βόγκαν ότι «η Βρετανία έχασε ένα τεράστιο ταλέντο, που είχε κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να τον νιώθουν σαν τον δικό τους ξεχωριστό φίλο».

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή