Τουρκία: Εκτακτη σύσκεψη για την ασφάλεια συγκάλεσε ο Ερντογάν

Τουρκία: Εκτακτη σύσκεψη για την ασφάλεια συγκάλεσε ο Ερντογάν

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτακτη σύσκεψη για την ασφάλεια συγκάλεσε για σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τη συμμετοχή ανώτερων αξιωματούχων, καθώς η Τουρκία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την τελευταία εισροή προσφύγων από τη Συρία και τις τρέχουσες επιχειρήσεις εναντίον μαχητών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) στα νοτιοανατολικά.

Η σύσκεψη στην οποία θα προεδρεύσει ο Ερντογάν έχει οριστεί για τις 16:30 και δεν περιλαμβανόταν στο καθημερινό πρόγραμμα του προέδρου που δημοσιεύτηκε το πρωί.

«Οι εξελίξεις στην περιοχή και η καταπολέμηση της τρομοκρατίας θα είναι στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης», ανέφεραν σε δημοσιογράφους πηγές από την Προεδρία.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Εσωτερικών Εφκαν Αλα, και ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MIT) Χακάν Φιντάν, αναμένεται να συμμετάσχουν στη σύσκεψη.

Μάλιστα ο Αχμέτ Νταβούτογλου ανέβαλε για την Τετάρτη προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ολλανδία, προκειμένου να παραστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή