Συγκρούσεις Τούρκων οπαδών με την ιταλική αστυνομία πριν το ματς Λάτσιo – Γαλατασαράι

Συγκρούσεις Τούρκων οπαδών με την ιταλική αστυνομία πριν το ματς Λάτσιo – Γαλατασαράι

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκρούσεις Τούρκων οπαδών με την ιταλική αστυνομία σημειώθηκαν στο κέντρο της Ρώμης, πριν την έναρξη του αγώνα για το Europa League, Λάτσιο -Γαλατασαράι, που θα γίνει απόψε στο στάδιο Ολίμπικο.

Οι Τούρκοι πέταξαν καπνογόνα και προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο της αστυνομίας, ωστόσο οι Ιταλοί αστυνομικοί τους κατεύθυναν προς τη Βίλα Μποργκέζε, από το οποίο θα μεταφερθούν όλοι μαζί, στο στάδιο Ολίμπικο.

«Η κατάσταση είναι και πάλι υπό έλεγχο, θα συνεχίσουμε τις σωματικές έρευνες και λίγο πριν το ματς», δήλωσε ο διευθυντής της αστυνομίας της Ρώμης Νικολό Ντ΄Άντζελο.

Χθες τη νύχτα ένας Τούρκος φίλαθλος είκοσι τριών ετών τραυματίσθηκε με μαχαίρι στο πόδι από ομάδα Ιταλών, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Τύπο, ήταν όπως φαίνεται, οπαδοί της Λάτσιο. Κατά την διάρκεια της νύχτας ένας δεκαεννιάχρονος Ιταλός τραυματίσθηκε στην πλάτη, κατά πάσα πιθανότητα, όπως αναφέρεται επίσης στον ιταλικό Τύπο, από οπαδούς της Γαλατασαράι. Η κατάστασή τους ωστόσο δεν κρίνεται σοβαρή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή