«Εσβησε» η φωνή του μετρό της Αγγλίας

«Εσβησε» η φωνή του μετρό της Αγγλίας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε σε ηλικία 62 ετών ο Φιλ Σέγιερ του οποίου η φωνή του ακούγονταν πάρα πολλά χρόνια στα ηχητικά μηνύματα των σταθμών του μετρό της Αγγλίας. 

Την είδηση επιββεβειώσε το μεσημέρι της Παρασκευής η οικογένειά του.  Ο Φιλ Σέγιερ, είχε ηχογραφήσει πριν από χρόνια τα μηνύματα που ακούγονται στους περισσότερους από τους σταθμούς του μετρό και προειδοποιούν τους επιβάτες να προσέχουν κατά την επιβίβαση και την αποβίβασή τους από τους συρμούς.

"Φιλ Σέγιερ – η φωνή της λογικής, του ραδιοφώνου και των σιδηροδρόμων. Λυπούμαστε που ανακοινώνουμε ότι η υπηρεσία του λήγει εδώ", έγραψε η χήρα του, η Έλινορ Χάμιλτον, στη σελίδα της στο Facebook.

Ο Σέγιερ είχε εργαστεί ως παρουσιαστής για τον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC στο Μάντσεστερ τη δεκαετία του 1980, καθώς και σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους η φωνή των οποίων είχε χρησιμοποιηθεί για την ηχογράφηση των αυτοματοποιημένων μηνυμάτων που ακούγονται στο μετρό από τη δεκαετία του 1960.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή