Συρία: Πάνω από 200 νεκροί από την προηγούμενη Κυριακή

Συρία: Πάνω από 200 νεκροί από την προηγούμενη Κυριακή

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 200 μέλη διαφόρων ενόπλων οργανώσεων έχουν σκοτωθεί από την Κυριακή στις συγκρούσεις που μαίνονται στην επαρχία του Χαλεπιού, στη βόρεια Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Μεταξύ των θυμάτων είναι 82 στρατιώτες και φιλοκυβερνητικοί πολιτοφύλακες, 94 τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ Νόσρα -του παρακλαδιού της Αλ Κάιντα στη Συρία- καθώς και 34 μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, 50 φιλοκυβερνητικοί μαχητές και 61 αντάρτες και μέλη της Αλ Νόσρα σκοτώθηκαν κοντά στο Αλ Εΐς, μια κοινότητα που ελέγχεται από τους αντάρτες, στη νότια επαρχία του Χαλεπιού.

Αλλα 20 μέλη του Αλ Νόσρα και 20 φιλοκυβερνητικοί μαχητές σκοτώθηκαν στο Χανταράτ, στα βόρεια της πόλης του Χαλεπιού ενώ κοντά στο Χανάσερ, στα ανατολικά, έχασαν τη ζωή τους 18 στρατιώτες και 10 τζιχαντιστές του ΙΚ. Τέλος, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, στα βόρεια της επαρχίας, σκοτώθηκαν σε μάχες 13 αντάρτες και 24 μέλη του ΙΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή