Διαζύγιο – βόμβα στο Χόλιγουντ από Χερντ και Ντεπ

Διαζύγιο – βόμβα στο Χόλιγουντ από Χερντ και Ντεπ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε το μοντέλο και ηθοποιός Αμπερ Χερντ, σύζυγος του κινηματογραφικού αστέρα Τζόνι Ντεπ, ύστερα από 15 μήνες έγγαμης συμβίωσης με τον διάσημο ηθοποιό.

Τα δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι η Αμπερ Χερντ κατέθεσε το σχετικό αίτημα σε δικαστήριο του Λος Αντζελες και ότι ζητάει και διατροφή από τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής», ο οποίος είναι σήμερα 52 ετών. Είναι βέβαιο ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά για τον κινηματογραφικό αστέρα Τζόνι Ντεπ, που μόλις προ εβδομάδος έχασε τη μητέρα του Μπέτι Σου Πάλμερ σε ηλικία 81 ετών.

Το περιοδικό των διασημοτήτων People επισημαίνει ότι στην αίτηση διαζυγίου γίνεται λόγος για «αγεφύρωτες διαφορές» ανάμεσα στο ζευγάρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάσημο ζευγάρι, που δεν είχε αποκτήσει παιδιά, είχε βρεθεί σε εντονότατη αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας Μπάρναμπι Τζόις επειδή, φτάνοντας στο Κουίνσλαντ, η Αμπερ Χερντ παρέλειψε να δηλώσει στις Αρχές, όπως όφειλε, ότι το ζεύγος είχε μαζί του και δύο μικρά σκυλιά συντροφιάς. Ο Τζόις, που είναι και υπουργός Γεωργίας, είχε απειλήσει ότι θα έκανε στον Πίστολ και στον Μπου ευθανασία «αν δεν τσακίζονταν πίσω στις ΗΠΑ», επειδή είχαν παραβιάσει την ομολογουμένως δρακόντεια νομοθεσία της Αυστραλίας για την καραντίνα των εισαγόμενων ζώων.

Η ηθοποιός και μοντέλο Αμπερ Χερντ τον περασμένο μήνα παραδέχθηκε ότι είχε παραποιήσει την κάρτα εισόδου στη χώρα, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί μικρή ποινή. Το ζευγάρι ζήτησε βιντεοσκοπημένη συγγνώμη για τα συμβάντα, αλλά ο Τζόις τούς ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι ο Τζόνι Ντεπ έμοιαζε σαν να διεκδικούσε ρόλο στον «Νονό». Ομως ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας τόνισε ότι δεν επιχαίρει από τον χωρισμό τους ζεύγος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Μεθυσμένο ημερολόγιο» το 2011 και παντρεύτηκε σε ένα κλειστό, μάλλον, γάμο στο Λος Αντζελες τον Φεβρουάριο, ενώ αργότερα γιόρτασε το γεγονός στο ιδιωτικό νησί του Τζόνι Ντεπ στις Μπαχάμες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή