ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε δικαστικό μέγαρο του Μίσιγκαν

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε δικαστικό μέγαρο του Μίσιγκαν

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο δικαστικοί επιμελητές έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς που δέχθηκαν μέσα στο δικαστικό μέγαρο στην κομητεία του Μπέριεν στο Σεντ Τζόζεφ στο Μίσιγκαν, ενώ νεκρός είναι και ο φερόμενος δράστης της επίθεσης, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Πολ Μπέιλι στους δημοσιογράφους.

Όπως ανέφερε ο Μπέιλι, περίπου στις 14:25 (τοπική ώρα) ακούστηκαν πυροβολισμοί στον τρίτο όροφο του δικαστικού μεγάρου. Ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο δικαστικούς επιμελητές και έναν αστυνομικό, βοηθό του σερίφη, που διεκομίσθηκε στο νοσοκομείο.

«Ο φερόμενος δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά», τόνισε ο Μπέιλι. Δύο άνθρωποι που τραυματίστηκαν από την επίθεση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σταθερή.

Σύμφωνα με τον Μπέιλι ο δράστης ήταν κρατούμενος και άρπαξε το όπλο από έναν αστυνομικό ενώ ο τελευταίος τον συνόδευε σε αίθουσα δικαστηρίου.

«Η ομοσπονδιακή αστυνομία του Μίσιγκαν έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για την ένοπλη επίθεση», ανέφερε με ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνήτης Ρικ Σνάιντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή