Νέος γάμος στην οικογένεια Μίντλετον

Νέος γάμος στην οικογένεια Μίντλετον

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόκειται να παντρευτεί στο εγγύς μέλλον η Πίπα Μίντλετον, η αδελφή της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ Κάθριν. Οπως έγινε γνωστό, η καλλίγραμμη 32χρονη Πίπα, η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση με την εμφάνισή της στον γάμο της αδελφής της και του πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011, θα παντρευτεί τον καλό της, τον 40χρονο Τζέιμς Μάθιους, χρηματιστή.

Εκπρόσωπος Τύπου των ανακτόρων του Κένσινγκτον, της επίσημης κατοικίας των δουκών του Κέμπριτζ, ανέφερε ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι απολύτως ενθουσιασμένοι με τα νέα και ότι ο γάμος πρόκειται να γίνει στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Η Πίπα έγινε παγκοσμίως διάσημη χάρη στην εμφάνισή της στον γάμο της αδελφής της Κάθριν,  με ένα λευκό, ιδιαίτερα θηλυκό φόρεμα του Αλεξάντερ Μακ Κουίν. Οι φωτογραφίες της βρίσκονταν στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων και των περιοδικών για αρκετό καιρό. Η Πίπα Μίντλετον στη συνέχεια συνέγραψε ένα βιβλίο για τον σχεδιασμό εορταστικών εκδηλώσεων και πάρτι, το οποίο όμως έτυχε πολύ χλιαρής υποδοχής, διότι, όπως λένε όσοι το διάβασαν, δεν προσέφερε παρά τις προφανείς συμβουλές. Eπίσης, υπογράφει και μια μόνιμη στήλη στο περιοδικό των βρετανικών υπερκαταστημάτων Waitrose.

Οι μελλόνυμφοι γνωρίζονται λιγότερο από ένα χρόνο, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, τον τελευταίο καιρό συζούν. Ο Μάθιους, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, έκανε την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Περιοχή των Λιμνών στη Βορειοδυτική Αγγλία.

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται ότι πλέουν και οι γονείς της Πίπα, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον, οι οποίοι δηλώνουν «ενθουσιασμένοι» από την είδηση και σε ανακοίνωση που έδωσαν στον Τύπο αναφέρουν ότι «είναι ένα πανέμορφο ζευγάρι και τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή