Αναστολή των ερευνών για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines

Αναστολή των ερευνών για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέλος θα δοθεί στις έρευνες για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines εάν τμήματα του αεροσκάφους δεν εντοπισθούν στην περιοχή, όπου συνεχίζεται αυτή τη στιγμή η επιχείρηση, δήλωσαν από κοινού σήμερα οι κυβερνήσεις της Μαλαισίας, της Κίνα και της Αυστραλίας.

«Λόγω απουσίας νέων αξιόπιστων στοιχείων οι τρεις χώρες έχουν συλλογικά συμφωνήσει να αναστείλουν την έρευνα ανεύρεσης, αφού καλυφθούν τα τελευταία 120.000 χιλιόμετρα», είπε ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, Λιόου Τιονγκ Λάι. «Αυτό δε σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε πλήρως την έρευνα», πρόσθεσε.

Η πτήση MH370 της Malaysia Airlines εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου του 2014 καθώς εκτελούσε το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ-Πεκίνο με 239 επιβαίνοντες, στην πλειονότητά τους Κινέζους. Οι κοινές έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν οδηγήσει στον εντοπισμό της ατράκτου του αεροσκάφους στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, όπου πιθανολογείται ότι τελείωσε το ταξίδι του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή